Numeroskop od 26. 3. do 2. 4. 2017

Stopimo iz preteklosti!

Numeroskop od 26. 3. do 2. 4. 2017 (foto: profimedia) profimedia
27. 3. 2017

Lekcije 13. tedna: 

Pogled v preteklost je lahko zelo dragocen. Opazujemo lahko, kje smo se slabše odločili kot bi se lahko ter kaj vse smo prerasli. Ne zapadajmo nazaj v zastarele vzorce naših miselnih navad. Pustite preteklost. To so spomini in nauki. Čas je za napredek!

Preteklost je naša mogočna učiteljica. Tako določenih napak ne ponavljamo vedno znova, ali pač? Vsi se na določenih preizkušnjah večkrat lovimo in nekajkrat podležemo skušnjavam, neodgovornosti ali površnosti. To je popolnoma človeško. Zdaj pa se iz teh napak naučimo česa si ne želimo. 

Definirajte, kako se ne želite počutiti in nato poiščite pot v zaželen občutek.

Ne želite določen tip ljudi okoli sebe (morda neiskren, morda preračunljiv, morda so okoli vas osebe, ki vas ne cenijo, a vseeno od vas pričakujejo uslužnost itd.)?

Definirajte občutek, ki vam ga dajejo. Se počutite manjvredne? In nato opišite občutek, ki si ga želite. Prikličite si v spomin dogodek, ki je bil … kako ste se počutili? Kdo je bil ob vas in kako se je obnašal/a? Iščite tak tip ljudi.  

Število življenjske poti 1

Zaradi nihanja energije je možen občutek negotovosti. Sprejmite sebe in sprejmite druge. Kako boste najbolj udobno jadrali en ob drugem? Kaj pa najbolj produktivno? Zaznajte razliko. 

Število življenjske poti 2

Kdaj ste nazadnje ljubeče razvajali sebe? Vzemite si čas zase in potrudite se ob tem ne imeti slabe vesti. Sprejmite kompliment in pozornost, ne da bi načrtovali, kako ju boste povrnili.

Število življenjske poti 3

Izjemno dober teden za izpopolnjevanje lastnega znanja in sposobnosti. Opazujte, v čem uživate ter razmislite kako bi lahko znanje tega izpopolnili ali se o zadevi bolj pozanimali. 

Število življenjske poti 4

Zrno na zrno pogača, pravijo. Prepoznajte drobna zrna, torej dejavnosti, s katerimi vedno znova okrepite svojo samozavest. Zdaj je čas, da nehate zgolj razmišljati; temveč: Delujte!

Število življenjske poti 5

Ste osebe, ki zelo razumejo, kako oklepanje dobesedno duši. Sedaj lahko okolici pomagate razumeti, da življenje diha in se spreminja. Zdaj je čas, da odidete, če tako vi sami čutite.

Število življenjske poti 6

Okrepljen občutek lastne vrednosti bo prisoten ta teden, zato se bolj pogumno odločajte za korake, ki zahtevajo odločnost. Zdaj je čas za nov začetek in za vaš novi, izpopolnjeni jaz.

Število življenjske poti 7

Sprejmite nasvet nekoga, ki vam je blizu. Ni potrebno ubogati, a vzemite v razmislek drugačno mnenje ter argumente. Morda pa le še ne veste vsega. Bodite pozorni na skrite podrobnosti. 

Število življenjske poti 8

Ko stojite v svoji polni moči, se vas drži neverjetna sreča. Spomnite se teh trenutkov in naj vam pomagajo spremeniti energetski tok vaših dni, če se v tem hipu ne zdi, da ste na vrhu sveta. 

Število življenjske poti 9

Prav možno je, da boste ta teden trmasti. Zlahka boste pogrevali preteklost, pa naj gre za zamere ali uspehe. Občutek krivde naj bo usmeritev v učenje, in ne v sabotiranje lastnega potenciala. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri