Numeroskop od 27. 11 do 3. 12. 2017

Cilj tega časa je okrepitev naših lastnih temeljev.

Numeroskop od 27. 11 do 3. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
27. 11. 2017

Lekcije 48. tedna: 

Notranji mir ne izvira z visokega stanja na bančnem računu. Koliko finančno uspešnih oseb na robu živčnega zloma poznate? Mir bo tisto, po čemer bomo hrepeneli v tem času. Lastno bistvo bomo želeli izražati v svojem življenju. Naj ne bodo besede le besede – naj bodo način življenja! 

Mnogokrat se zgodi, da opazimo osebe, ki govorijo o sebi eno, a živijo drugo. Seveda sami sebe doživljajo tako kot se opisujejo. Ko stojimo v hiši, je ne vidimo. Namesto, da komentiramo druge, se v temu času ozrimo vase: kaj pa mi govorimo, a ne počnemo?

Zaključujemo leto osebnostne rasti in prečiščevanja. Ozrite se okoli sebe. Novice so polne skrivnosti, ki so prišle na plano in zagotovo se nam obeta še kakšen škandal pred koncem leta. Občutimo pa tudi že energijo leta, ki prihaja, zato lahko opazimo tudi vse več ega in pohlepa.

Zadnja številka v letnici 2018 bo na plano pritegnila izzive ega, in enako velja za ta teden, saj je 48.

Opazujte, kako ravnate, ko se počutite ogroženi. Cilj tega časa je okrepitev naših lastnih temeljev. Ko imamo močne korenine, lahko kljubujemo največjim nevihtam, zato v tem tednu napravite načrt, kako se boste okrepili fizično, psihično, čustveno in nenazadnje tudi duhovno. 

 UGODEN ČAS ZA:

-       Aktivne dejavnosti (na prostem)

-       Izražanje svojih potreb na spoštljiv način

-       Umetniško udejstvovanje

-       Duhovno delo na sebi: doseganje in ohranitev notranjega miru

Število življenjske poti 1

Vaši temelji bi lahko bili zamajani. Sprejmite tovrstno dogajanje s hvaležnostjo, saj vam pomaga razumeti, kje potrebujete več pozornosti in osebnostne rasti.

Število življenjske poti 2

Čustven teden je pred vami. Bolj kot boste sebe zatirali, krepkejše zaušnice vam bo dajalo življenje. Ne podrejajte sebe potrebam drugih. Ljubeče poskrbite zase.

Število življenjske poti 3

Tisti deli življenja, ki bi jih lahko opisali kot kaotične, bodo nenadoma dobili več smisla. Ne trudite se (več) sebe (zaman) razložiti tistim, ki vas ne želijo razumeti. 

Število življenjske poti 4

Podjeten teden se vam obeta, zato zavihajte rokave že takoj v ponedeljek zjutraj. Postavite si dosegljive cilje in jih seveda krepko dvignite. Ja, le zakaj pa ne?

Število življenjske poti 5

Radi vam očitajo vašo potrebo po svobodi in vam zatrjujejo, da je nekaj narobe s tem. Vse bolj boste občutljivi na takšne osebe. Iščite sebi podobne, da bi lahko bili vi.

Število življenjske poti 6

Notranji mir izvira in občutka notranje moči in suverenosti, na kateri ste letos veliko delali in dosegli. Bodite ponosni nase. Naj vam to da nov zagon ta teden!

Število življenjske poti 7

Je že res, da pogovor lahko vse reši, a le in zgolj, kadar se obe strani pogovarjata. Če imate občutek, da govorite steni, ne izgubljajte več svoje energije. 

Število življenjske poti 8

Neverjetno kreativna energija vas obdaja, ki jo usmerite vase in ne zgolj v uresničevanje tujih želja. Pomembno je pravo ravnovesje. Pomembni ste. 

Število življenjske poti 9

Ko smo odzemljeni, kot temu radi rečemo v tem času, ne moremo manifestirati, saj je energije usmerjena v eter namesto v materialno realnost. Prizemljite se.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.