Numeroskop od 27. 2. do 5. 3.

Mnogokrat rečemo, da nekdo nečesa ne bi opazil tudi, če bi mu na glavo padlo. Kolikokrat pa nas vodijo naša lastna prepričanja, neki sistem razmišljanja, zaradi katerega nam pada na glavo, pred noge in še kam marsikaj, pa smo slepi in gluhi?

Numeroskop od 27. 2. do 5. 3. (foto: Shutterstock) Shutterstock
27. 2. 2014

Število življenjske poti 1

V tem tednu je vaša domača naloga, da prisluhnete. Kaj vam svetujejo osebe, ki vam želijo dobro? Kaj svetujejo osebe, ki so doživljale podobno? Kaj pravijo modri ljudje? Kako pa je vaše mnenje?

Število življenjske poti 2

Spoprimite se z izzivi na drugačen, nekoliko manj resen način. Recite si: ''Pa kaj pol.'' In zadihajte, preberite šalo v časopisu, nasmehnite se ... S takšno energijo se lotite reševanja zagate.

Število življenjske poti 3

Okrepite se. Tudi vaše mnenje je pomembno, vaše stališče in vaše odločitve. Bolj je pomembno, da se vi odločite, kot da se odločite. Ne prelagajte moči na druge. Oni niso vi.

Število življenjske poti 4

Spremenite pristop. Preprosto spremenite pristop. Ne reagirajte kot običajno. Poskusite nekaj novega. Predvsem bo občutek drugačen za vas in šele nato za okolico. Drznite si. Pogumno.

Število življenjske poti 5

Bolj ste čustveni kot sicer. Predajte se občutkom in sprejmite vse, kar se porodi znotraj srčka. V sebi vsa ta čustva nosijo sporočilo. Za zdaj občutite. Sporočilo boste razumeli konec tedna.

Število življenjske poti 6

Čustveno se boste odmaknili in bolj trezno razmišljali. To je beg pred realnostjo. Radi si naslikate nekaj lepega, čeprav tega ni. Kaj ko bi raje ustvarili lepše življenje, ne sanj zvečer v postelji?

Število življenjske poti 7

Čeprav imate potrebno znanje, ste mnogokrat neodločni. Zdaj je trenutek, da stopite ven iz senc razmišljanja in domnevanja ter se zadev resnično tudi lotite. Pričnite nekaj novega, dajte vse od sebe.

Število življenjske poti 8

Čas je, da prejmete. Sprejmite. Za vse dobro in za vse slabo. Bodite hvaležni tudi za zaušnice. Morda ste pa sami krivi, da ste dopustili marsikatero neumnost v življenju. Od zdaj ravnajte drugače.

Število življenjske poti 9

Svežina je na poti k vam. Teden presenečenj in nenavadnih mislih, trenutkov ter celo čarobnosti. Si boste vzeli čas, da bi jih opazili; ali boste nadaljevali 'z dramo'? Izbira je vaša.

Numerološki napotek

Bodite intervjuvanec. Postavljajte si vprašanja in kot najbolj pretkan novinar poizvedujte, kakšna so vaša prepričanja? Kaj vas vodi po vaši poti? In ko jih boste našteli, se še vprašajte, ali vas ta prepričanja podpirajo ali ovirajo?

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lilisorum.com
LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.