Numeroskop od 27. 6. do 3. 7. 2016

Naša zagnanost je mnogokrat kazalnik naših resnih (ali malo manj) namenov. Za kaj bi se potrudili 100 % in na katerih področjih ali obveznostih delujete zelo medlo? Bi dejali, da dajete vse od sebe?

Numeroskop od 27. 6. do 3. 7. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
27. 6. 2016

Energija se končno premika bolj učinkovito. Ali vsaj tako se zdi. Lažje se osredotočamo in trezneje razmišljamo. Julij je tu, razum je prebujen. Bodimo pazljivi, da preveč ne analiziramo vsake misli.

Vsaka misel, ki nam prekriža pot, ni preroška. V juliju je možno, da bomo preveč resno jemali stvari. Uporabimo energijo tega tedna za delovanje. Akcija je potrebna. Dajte vse od sebe za vse tisto, kjer celostnega sebe želite občutiti – ne glede ali gre za odnos, posel, zdravo navado ... Dajte vse od sebe. Splačalo se bo!

Število življenjske poti 1

Vi ste edini, ki se boste prek občutka zaključevanja spreminjali. Kaj se je končalo? Preudarite, kako ste sami prispevali k temu. Nato namenite svojo energijo novostim.

Število življenjske poti 2

Prosim, izkoristite energijo tega tedna za nove projekte, korak naprej in vse, kar vam osebno ponuja več neodvisnosti – na vseh področjih. Vaš čas je prišel. Zdaj pa naprej.

Število življenjske poti 3

Povežite se z novimi osebami, energijami ter projekti. Sprejmite pomoč in nasvet, a ohranjajte svojo lastno (novo) smer. Naj se vam nikamor ne mudi. Uživajte v procesu.

Število življenjske poti 4

Ustvarjalna energija vas obdaja. Premaknite svoje meje, zamisli in način delovanja. Odstrite zavese z zaprašenih starih navad. Spustite sonce notri. Čas je za prenovo.

Število življenjske poti 5

Si želite korenite spremembe in več svežine? Čim bolj natančno se opredelite in nato delajte. Vztrajajte. Ne bo se hitro in zlahka premaknilo, zato ne obupajte.

Število življenjske poti 6

Mnogo bolj lahkotno se boste soočali z izzivi, ki so vas še pred kratkim obremenjevali. Uporabite to energijo tudi za zastarele miselne vzorce, ki vas spremljajo iz otroštva.

Število življenjske poti 7

Čustva bodo glasnejša in um jih bo želel spraviti v red. Ko čustvom dovolimo prosto pot, se energija sprosti in zadiha. Lažji se boste počutili. Dovolite si občutiti. Vse.

Število življenjske poti 8

Bolj trezno in jasno boste razmišljali. Uporabite energijo tega tedna, da bi dobesedno spolirali svoje odločitve, projekte in zadano. Lahko se dvignete med 'popolne' zdaj.

Število življenjske poti 9

Ne omahujte in ne čakajte na boljše čase. Uporabite, kar imate, in delujte zdaj! In to na polno – čisto po domače povem. Energija čudežnosti vas obdaja. Ne zamudite je!

Lekcije 26. tedna

Vsak še tako dober namen ali načrt ni vreden počenega groša, če se ga ne lotimo.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.