Numeroskop od 27. 8. do 2. 9. 2018: Sprememba zavesti

Življenje je tvoje, živi ga po svoje!

Numeroskop od 27. 8. do 2. 9. 2018: Sprememba zavesti (foto: profimedia) profimedia
27. 8. 2018

Lekcije 35. tedna: 

Razlikovati svoje in tuje želje je lahko izziv. Veliko vrednosti nam je položenih v zibko, zato stremimo k podobnih ali uporniško ravno nasprotnim ciljem kot naši starši in okolica. Za 'domačo nalogo' se opazujte tekom tedna: kakšno hrano izbirate, navade, način razmišljanja, oblačenja, komunikacije… opazujte najosnovnejša dejanja vsakodnevnih trenutkov. Koliko je v njih vas in koliko je naučenega? Bi kaj spremenili?

Naj vas spremlja vprašanje: ''Ali bi bilo tole pomembno, če bi se rodil/a v Afriki med domorodci?''

V resnici potrebujemo bore malo. Vodo, kisik, zdravo hrano. In ironično, ravno z virom vode, kisika in hrane ravnamo izjemno mačehovsko. Ni daleč dan, ko bo pitna vodo na voljo le še na policah trgovin in malček dlje je dan, ko bomo tudi mi kupovali kisik v plastenkah, kot se to že dogaja.

Število 8 (35. teden nosi vibracije števila 8, ravno tako mesec avgust in zadnja številka letnice 2018) opozarja na pravo vrednost denarja. Seštevek letnice 2 opominja na pomembnost povezovanja in kaj nas bolj povezuje med seboj kot naš prelepi planet? Saj vendarle dihamo isti zrak, pijemo isto vodo, živimo v istem bivalnem prostoru.

Leto 2019 bo zaostrilo že sedaj žalosten položaj pohlepa in stiske navadnega (vse bolj revnega) človeka. Tematika, ki se pričenja konec letošnjega avgusta se bo nadaljevala v leto 2019.

Zakaj?

Sprememba zavedanja in zavesti je več kot potrebna. 

Klic k spremembi velja za vse nas. Celota je vsak izmed nas. Učimo se lastne pomembnosti kot delčka celote. Ena oseba lahko doseže spremembo. Kar pomislite na ženo/moža, soseda, šefa, politiko, stanje v državi itd., ki vam je zagrenilo dan ali pa na trenutke sveže zaljubljenosti.

Nauk:

Dovolj ste. Vi sami ste dovolj, točno takšni kot ste, da doprinesete pozitivno spremembo.

V tem tednu nam bo življenje postreglo s kar nekaj situacijami, v katerih bi lahko bili boljši človek. Bodimo bolj potrpežljivi, uvidevni, razumevajoči in zvedavi. Raziskujmo, namesto da nasedamo na škandalozne izjave, katerih je več kot dovolj po spletu.

Kdo ste vi in kakšno je vaše stališče, vrednote in prioritete lahko poveste le vi. Na to vprašanje vi odgovarjate in prav nihče drug.

Ne zamudite

Numerološke delavnice o letu 2019 bodo letos organizirane že v mesecu novembru.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Bi se lahko bolje organizirali?
Kaj bi dejali, da je za vas potratno?
Kako lahko živite manj obremenilno za planet?
Kaj boste še danes spremenili?

UGODEN ČAS ZA:

  • Inovativno ustvarjanje
  • Umetnost, potovanja in sklepanje poslov
  • Okrepitev samozavesti

Število življenjske poti 1

Opustite vse navade, ki vas izčrpajo. Sem sodi tudi druženje z osebami, ki vas vedno znova utrudijo. Zdaj je čas za zdravljenje vaših čustvenih ran, ne tujih.

Število življenjske poti 2   

Opazili boste naval nove odločnosti, kateremu sledite. Zdaj je čas, da zberete pogum za vse tiste korake, s katerimi že dalj časa odlašate. Zmorete!

Število življenjske poti 3   

Nekdo vam bi želel priskočiti na pomoč, a le-to včasih sila težko sprejmete. Naj bo ta teden izjema. Odprite se sprejemanju vsega dobrega. Zaupajte v dobroto. 

Število življenjske poti 4   

Vam kdaj očitajo, da ste preveč resni ali celo trmasti? Ta teden se sprostite, bodite bolj igrivi in opazili boste, da boste vse boljše volje. Uživajte v sebi.

Število življenjske poti 5   

Bodite pozorni, da vas preprosto ne zanese ta teden. Zelo možno je, da bo nek dogodek sprožil žalosten spomin ali strah. (Tokrat) beg ni rešitev. 

Število življenjske poti 6   

Malo več spontanih trenutkov se vam obeta in vsaj ena sprememba načrtovanega. Ne oklepajte se preteklosti (tudi vzorcev) razen, če bi jo želeli podoživeti.

Število življenjske poti 7   

Naj vas morebitna čustvenost ne zmede. Prisluhnite sporočilu, ki ga prinaša. Zdaj je idealen čas za okrepitev lastne vrednosti. Ne bodite prestrogi do sebe.

Število življenjske poti 8   

Izpopolnili boste lahko svoje znanje in sposobnosti ter tako postali bolj suvereni v delovanju tako v poslovnem svetu kot tudi doma. Pohvalite se.

Število življenjske poti 9   

Nagrajeni boste za preteklo dobro delo in sočutje zato v tem času na noben način ne trmarite, da boste že sami poskrbeli za vse. Zdaj je čas za sprejemanje!

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: