Numeroskop: od 27. januarja do 2. februarja 2014

Prehajamo v februar, mesec povezovanja in komunikacije. Spreminjali bomo dojemanje sveta in okolice, predvsem pa se bodo spreminjali odnosi. V tem času bo mnogo oseb dobilo drugačen predznak v našem življenju. Naj vas ne bo strah postaviti se zase in se morda celo odmakniti od nekaterih ljudi.

Numeroskop (foto: Shutterstock) Shutterstock
30. 1. 2014

Število življenjske poti 1

Čustva bodo tista, ki vam bodo svetovala, po kateri poti kreniti in katere sanje opustiti. Prisluhnite srčku. Bolečina je sporočilo. Radost je sporočilo. Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 2

Trudili se boste trezno razmisliti in delovati logično. Marsikaj bo dobilo smisel, ki pa bo drugačen, kot ste ga pričakovali. Bodite odprti in radovedni. Pomembna je pot, ne cilj.

Število življenjske poti 3

Vaš notranji otrok bo doživel trenutke jeze. Uporabite te občutke za poriv naprej in za motivacijo. Premaknite se s točke, kjer ste. Včasih je za preboj potrebna jeza.

Število življenjske poti 4

Zaključujete. Zaprite vrata in jih zaklenite. Nato ne zrite v vrata, ampak se začnite dejansko ukvarjati z današnjim dnem in z načrti za prihodnost. Ne izgubljajte več svoje energije.

Število življenjske poti 5

Teden hitrih sprememb in nihanja. Karkoli boste začenjali v tem času, je namenjeno širjenju obzorja in ni nujno trajno, torej previdno z življenjskimi odločitvami. Potrpežljivo.

Število življenjske poti 6

Če bi bili svoja najboljša prijateljica/prijatelj, kaj bi svetovali sami sebi? Vzemite si čas za iskren in odprt pogovor. Brutalno odprt pogovor. Ne zatiskajte si oči pred resnico.

Število življenjske poti 7

Domišljija je pomemben del procesa razmišljanja. Naj bo pozitivna, kajti negativna prinaša skrbi, dvome in nelagodje. Tok misli usmerjate vi, torej plujte po prijetnih mislih.

Število življenjske poti 8

Življenje se umirja. Občutki pripadnosti so močnejši. Predvsem pripadate sebi. In svetu. Nobena oseba si nima pravice lastiti ne vas, ne vašega življenja. Bodite odločni.

Število življenjske poti 9

Ste oseba, ki občuti in sprejema odločitve na podlagi čustev, na podlagi notranjega zaznavanja. V tem tednu boste zelo nihali, zato z odločitvami raje počakajte. Izkusite.

Numerološki napotek

Prilagajanje je pravzaprav učenje nečesa novega. Vsako novo znanje, drugačna vrlina ali spretnost nas bogatijo kot osebnost. Torej, bodimo odprti za spremembe in učenje.

''Spremembe so učiteljice. Naj prinesejo obilo znanja."

LiLi SoRuM; www.lilisorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti