Numeroskop od 28. 10. do 3. 11. 2019: Ne ovirajte se!

Osvobodite se lastnih omejitev!

Numeroskop od 28. 10. do 3. 11. 2019: Ne ovirajte se! (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
28. 10. 2019

Lekcije 45. tedna: 

Nihče nas ne more tako močno ovirati, kot se oviramo sami. Ko ne verjamemo, da zmoremo, takrat izgubimo žar, nadomesti ga dvom in strah ter pretirana previdnost. Kot bi vozili z ročno zavoro. Zdaj je čas, da jo (simbolično) popustimo.

Zaupanje vase je ključno, da bi zaupali v življenje in ne v obratni smeri. Ko verjamemo vase, verjamemo v življenje – vesolje – boga (odvisno kateri izmed pojmov vam je bližji.) Sicer pa nas življenje lahko zasipa z dobrim, pa tega ne bomo znali prepoznati ali sprejeti, saj bomo pričakovali nekaj slabega. Vsi poznamo ljudi, katerim se nasmehne sreča in namesto, da bi bili veseli, še vedno trmasto iščejo nekaj slabega. Tisti znani, ''da, AMPAK…'' je uničil mnogo lepega. Se kdaj pojavi pri vas?

V tem tednu prilagodite svoje želje, okrepite jih z zaupanjem v sebe in se odprite sprejemanju najboljšega, kar se lahko zgodi.

Prvi korak je vedno spuščanje preteklosti. Občutek, da ste nesposobni vam prav nič ne pomaga. Kadar ste jezni nase, kadar ste prestrogi, si škodujete. Bodite do sebe nežni in se raje spodbujajte.

Naslednji teden bo čas za korak naprej. Za zdaj pa se še malo spočijte. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kdo ste si želeli, da bi bili, ko ste bili otrok?
  • Vesolje vam je dalo še eno priložnost: za kaj jo boste izkoristili?

UGODEN ČAS ZA

  • Zaključevanje vsega, kar ne deluje več
  • Korenite spremembe

Število življenjske poti 1

Ste vizionar, a ne načrtujte preveč daljnosežno. Včasih spregledate dani dan, ker preveč razmišljate o tem, kaj bo čez nekaj let. 

Število življenjske poti 2

Povezujte se s sebi podobnimi in očitkov, da je z vami nekaj narobe ne bo več. Pa tudi ne občutka, da ste drugačni in ''napačni''.

Število življenjske poti 3

Ohranite svojo otroško iskro in optimizem. Aktivirajte ju. Polepšajte dan sebi in okolici. Čaka vas nekaj lepega tam, kjer tega ne pričakujete.

Število življenjske poti 4

Ko polagamo nove temelje, je včasih potrebno riti po zemlji in odstraniti nesnago. Točno to storite ta teden. Kdo ali kaj vam škoduje?

Število življenjske poti 5

Svoboda je zelo pomembna za vas, zato jo poiščite najprej v sebi. Si VI dovolite biti kdor ste? Možna je sprememba ali selitev.

Število življenjske poti 6

Ljubezen do sebe je lekcija celotnega vašega življenja. V tem tednu vam bo šla mnogo bolje od rok. Imejte se radi.

Število življenjske poti 7

Um in srce bi si lahko bila v nasprotju v tem času. Ne pozabite, da ste vi mojster svojega življenja, in da je sreča občutek.

Število življenjske poti 8

Uspeh, uspeh in še enkrat uspeh. Izkoristite ta čas za žetev. Sprejmite nagrade za dobro delo. Zdaj niste vi gonilna sila.

Število življenjske poti 9

Tu ste, da bi zdravili svet okoli sebe. Včasih preko svoje bolečine. Sedaj si vzemite čas za zdravljenje svoje preteklosti. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: