Numeroskop od 5. 12. do 10. 12. 2016

 Karmičnega leta še ni konec!

Numeroskop od 5. 12. do 10. 12. 2016 (foto: profimedia) profimedia
5. 12. 2016

Lekcije 49. tedna: 

Mamljivo je skočiti v prihodnost, ne da bi uredili preteklost. A tako gradimo na majavih temeljih. Spravimo zadeve v red, preden gremo dalje v novo leto. Ne izmikajte se obveznostim, ne skrivajte se za izgovori in uredite. Slej kot prej bo to potrebno. Lažje bo prej. 

Spomnimo se zgodbice o treh prašičkih. Kako zelo mamljivo je hiško nametati skupaj in se veseliti. Življenje vedno posreže z izzivi in takrat se predano delo obrestuje.

Včasih se nam posreči in utečemo pred slabim koncem (pred volčjimi zobmi se skrijemo v zidano hiško prašička), a če se lekcije nismo naučili, se bo slej kot prej  zgodil slab konec. Če se razigrana prašička nista ničesar naučila iz te izkušnje, bosta znova postavila hiško iz papirja in slej kot prej bo en volk prijetno sit.

Niste hrana za volkove. 

Število življenjske poti 1

Ničesar se ne oklepajte in obenem se ne odločajte preveč na hitro. Odločitve se bodo spremenile. Ne obljubljajte preveč,  saj si boste premislili. Umirjajte žogico.

Število življenjske poti 2

Prisluhnite srčku: koga ali kaj pogrešate? Poiščite točno to znotraj sebe! Ničesar ni, kar bi v vas manjkalo, zato tega ne iščite v drugih. Večkrat pohvalite sami sebe. 

Število življenjske poti 3

Vaša resnica bo pomembna v tem času. Zato je ne iščite v knjigah, ali v mnenju drugih. Pomembno je, da – ne glede na strah – izrazite kaj vi osebno mislite in želite.

Število življenjske poti 4

Pred vami je teden manifestiranja, zato se na noben način ne omejujte! Strah pospravite stran in se zazrite v nebo, v neomejene možnosti in priložnosti. Delujte!

Število življenjske poti 5

Si vzamete dovolj časa, da bi sprejemali dobro? Opazite osebe, ki si želijo več časa prebiti z vami? Umirite in ustavite se za trenutek. Opazujte. Sprejmite. Izbirajte.

Število življenjske poti 6

Pred vami se odpirajo vrata tako naprej kot tudi nazaj. V katero smer se boste podali je izključno odvisno samo in zgolj od vas. Izbirajte modro, saj bo tako ostalo.

Število življenjske poti 7

Pogovorite se s svojo preteklostjo. Lahko ste nesramni, če to potrebujete. Ko boste povedali vse, kar vam leži na duši, negativno energijo pošljite v svetlobo.

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži, zato ji dajte nekaj za početi. Ukvarjajte se s svojimi sanjami, željami in načrti. Postavite temelje, povežite se z osebami, ki jih imate radi.

Število življenjske poti 9

Lahko se sproži strah, ki pa zgolj namiguje, da se nekaj za vsemi temu občutki skriva. Bodite pogumni in premagajte ta strah – nekaj lepega vas čaka! Korajžno. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri