Numeroskop od 28. 12. do 3. 1. 2016

​Zadnji vzdihljaji leta nas bodo nežno opomnili, kako se veselimo zaključevanja. Smo bili pridni? Nam bo Dedek Mraz prinesel kaj lepega?​

Numeroskop od 28. 12. do 3. 1. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 12. 2015

​Kako bi ocenili leto 2015? Česa se nadejate v letu 2016? Zadnji teden nas bo opomnil, da smo mi gospodarji svojega življenja in da prav nič ni tako zelo hudega, da bi pozabili na lepoto trenutka in čarobnost življenja. Zatorej, storimo nekaj lepega za druge in ne pozabimo pocrkljati tudi sami sebe.

Število življenjske poti 1

Naj se vam ne mudi. Morda druga oseba še niti razmislila ni, kaj je in kaj ne, vi bi pa že nekaj počeli (po svoje). Dajte času čas.

Število življenjske poti 2

Sprostite se. Pomembno je, da si drznete spregovoriti v tem času. Izrazite sebe. Pravzaprav 'ne' je tudi, če ste tiho, kajne?

Število življenjske poti 3

Obeta se vam čas povezovanja in druženja. Če ste samski, bodite pozorni na nove osebe. Vezani pojdite na zmenek, kot bi se šele spoznali.

Število življenjske poti 4

Dovolite si kako norčijo. Življenje včasih jemljete preveč resno in v tem času dajte izpreči iz vsakodnevnih obveznosti. Več se smejte.

Število življenjske poti 5

V odnosih bi se lahko pojavil stran in želja po potrditvi. Veste, če se vi odmikate, se vas bodo drugi bolj oprijeli ali pa vas spustili.

Število življenjske poti 6

Hrepeneli boste po spremembi, a lahko vam ponagaja um. Razum ne more ukazovati srčku, torej se ga niti ne trudite prepričati.

Število življenjske poti 7

Čas je za korak naprej na področju odnosov. Bolj suvereno dajte nastopiti. Zaupajte vase in to občutite, ne samo mislite.

Število življenjske poti 8

Bodite ponosni nase. Naporno, a nagrajujoče leto imate za seboj. Česa ste se naučili, v čem izpopolnili? To uporabite zdaj.

Število življenjske poti 9

Bolj pogumni in inovativno boste v tem času. Novosti so na vidiku, poti se odpirajo. Boste zakorakali v nepoznano? Varni ste. 

Lekcije 5​3. in 1.​ tedna

​Ko smo sproščeni, se lahko v iskrici trenutka rodi nekaj spontanega in prelestnega. Spustimo pričakovanja, opustimo mrzlična načrtovanja in preprosto bodimo. Čudeži se dogajajo, ko jim dovolimo, da se zg​o​dijo. Torej, dvom na stran in n​asmeh na obraz. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še svoj dnevni horoskop.