Numeroskop od 28. 3. do 3. 4. 2016

Kaj je prav in kaj naj bi bilo narobe?

Numeroskop od 28. 3. do 3. 4. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 3. 2016

Velika verjetnost je, da bomo krivdo iskali v drugih, namesto da bi zbrali pogum in priznali lastne napake. Ni lahko pokazati s prstom nase, saj se zdi, da tako predajamo sebe na milost ali nemilost drugim. Torej, dokler ne priznamo napake, imamo možnost jo odnesti, ne da bi nas kregali.

V tem tednu se vprašajmo, kdo določa merila, kaj je prav in kaj naj bi bilo narobe. Smo mi tisti, ki odločamo, ali smo delovali po svojih najboljših močeh, ali predajamo presojo v tuje roke in pričakovanja?

Število življenjske poti 1

Spremembe so tu. Zanimivo bo, ker jih boste tokrat težko sami usmerjali. Zdelo se bo, da vas dogajanje usmerja, namesto obratno. Prepustite se toku, a sami izberite reko.

Število življenjske poti 2

Nekoliko bolj boste občutljivi za tuje mnenje. Za vas je v tem času še posebej pomembno, da se sami odločite česa si in česa si ne želite. Pravico imate reči 'ne'. Uporabite jo.

Število življenjske poti 3

Morda je lažje odnos končati kot vztrajati ali se nemara celo spremeniti. Včasih je lažje plavati v domišljiji, namesto da bi zagrizli v grenko jabolko realnosti. Kaj boste izbrali?

Število življenjske poti 4

Ne ostanite zgolj pri besedah. Teorija je prvi korak, nato pa naj ji sledi praksa. Prenehajte odlašati. Čas za vaš uspeh je tu. Drznite si storiti korak naprej. Poslušajte sebe.

Število življenjske poti 5

Vzemite si čas zase in sprejemanje tistih plati življenja (ter sebe), pred katerimi bi morda raje pobegnili; ali se jim vsaj izognili. Raziščite, zakaj se zdi, da morate bežati?

Število življenjske poti 6

Obeta se vam bolj odločna in vam lastna energija. Na koga ali kaj se izgovarjate, ko nekaj ne gre tako, kot bi si želeli? Je možno, da krivite druge za svoj občutek praznine?

Število življenjske poti 7

Pogovor bo potreben. Predvsem prisluhnite drugi osebi, tudi če se ne strinjate. Dopustite, da dokončajo, preden postrežete s svojimi argumenti. Zahtevajte spoštovanje.

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži, torej jo v tem tednu izkoristite. Zakaj pa ne bi odprli vseh vrat, oken in še najmanjše niše, da bi lahko do vas prišlo vse, česar si želite? Poiščite razloge za upor.

Število življenjske poti 9

Ne vrzite puške v koruzo prekmalu, a obenem ne zavlačujte s tistimi odločitvami, ki prinašajo zaključek. Zdi se, da stojite na pogrebu predolgo; namesto da bi odšli naprej.

Lekcije 13. tedna

Zgodi se, da najdemo povsem smiselne razloge, da nam ni treba prevzeti odgovornosti. Bodimo dovolj samokritični in presodimo, koliko naših vzrokov, da nečesa ne storimo (ali počnemo), izvira pravzaprav iz izgovora?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Pridružite se nam na Sensa joga vikendu v Bohinju od 8. do 10. aprila 2016