Numeroskop od 28. 9. do 4. 10. 2015

Ko živimo v energiji pomanjkanja in v pehanju za doseganjem zadanih ciljev, norm, tudi če gre le za plačilo položnic, smo omejeni z vsakodnevnimi izzivi, ki pa lahko služijo kot izgovor za izogibanje osebnemu napredku. Tudi plačilo položnic je izziv današnjega časa in vse bolj simbolizira pehanje za 'več'.

Numeroskop od 28. 9. do 4. 10. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 9. 2015

Mnogo bolj iskrena slika nas, kot pustolovcev življenja, se pokaže, ko smo v neki malo drugačni coni ugodja. Ko so položnice plačane, otroci odrasli, naše potrebe zadovoljene – in, če se pred nami odprejo nove možnosti: KAJ STORIMO?

40. teden prinaša ravno to: PORTAL MOŽNOSTI. V tednu, ki prihaja, bodo možni resnično tektonski premiki v zavedanju, doživljanju življenja in spremembi načina življenja.

Število življenjske poti 1

Pripravite se na teden brez spanja. Zdelo se bo viharno, negotovo, neverjetno – a zaupajte, da je resnično, tako kot ste resnični vi.

Število življenjske poti 2

Čustvenost ni nikoli znak šibkosti. V tem času je pomembno, da sledite svojim lastnim čustvom in ne ugibate, kaj čutijo druge osebe.

Število življenjske poti 3

Razu lahko pomaga v trenutkih, ko se zdi, da ni poti. Uskladite tok domiselnosti, domišljije ter kmečke pameti. Ideja in izvedba, v tem vrstnem redu.

Število življenjske poti 4

Delujte odločno in opazujte, kateri pristop je učinkovit. Bodite iniciator. Bodite organizator. Nikakor ne ostajajte v ozadju. Ne omahujte. Delujte.

Število življenjske poti 5

Da bi se lahko premaknili naprej, morate najprej zaključiti. Katera vrata puščate odrta, njihova smer pa je v preteklost? Ne stojte na prepihu. Bodite trdni.

Število življenjske poti 6

Čas je za novi jaz. Pred vami so odprta vrata novosti, novih poti in poguma. Boste zajeli sapo in se podali v nepoznano, a tako zelo pravzaprav pričakovano?

Število življenjske poti 7

Prisluhnite svoji lastni intuiciji in sprejmite odločitev, s katero omahujete in odlašate. Prisluhnite sebi, sledite svoji resnici. Spregovorite.

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži. Imate magični dotik, zato ga izkoristite modro in preudarno. Kam vodi vaša pot? Ko izvzamete vse osebe in zunanje vplive, kdo ste?

Število življenjske poti 9

Koreniti pretresi, kot bi vas tresla mrzlica. Njihov namen je prebujanje. Kot bi vas življenje malo streslo in dejalo: hej, zbudi se. Kje ste zaspali in omagali? Dobro jutro.

Lekcije 40. tedna

Bi se ustrašili odprtih vrat in neomejenih možnosti izbire? Bi našli izgovor ali bi se pognali novemu življenju naproti? Ta teden odpira portal novih priložnosti – potrudite se biti pozorni. Opazujte se: ste drzni ali prestrašeni?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.