Numeroskop od 29. 5. do 4. 6. 2017

Bodi mojster sebe! 

Numeroskop od 29. 5. do 4. 6. 2017 (foto: profimedia) profimedia
29. 5. 2017

Lekcije 22. tedna: 

Rodili smo se, da se učimo, razvijamo in pravzaprav postanemo mojster sebe. Da bi to dosegli, pa ne potrebujemo čudeža, spremembe okostja ali nekega čudežnega postopka – vse, kar potrebujemo, že imamo. Sebe!  

Ljubite sebe točno takšne kot ste, z vsemi pomanjkljivostmi in napakami. Morda vas nekaj moti na vašem telesu; nekomu pa ste ravno zaradi tega sila simpatični. Poznamo osebe, ki jih moti, da imajo pege in zagotovo so marsikomu ravno zaradi pegic bolj simpatični. 

To velja za vse, kar mi občutimo ali presojamo, da je za nas narobe ali drugače kot bi si mi želeli; pa naj gre za telesne ali karakterne značilnosti.

Smo v letu novih začetkov, duhovnega čiščenja, resnice in transformacije.   

Število življenjske poti 1

Ravno oddahnili si boste, pa se bodo pokazale razpoke v koreninah vaših prepričanj. Možen je obisk iz preteklosti ali obujanje spominov. Ogibajte se impulzivnim reakcijam.

Število življenjske poti 2

Ko se zdi, da imate premalo samozavesti, da bi se po robu postavili avtoriteti, se vprašajte, kako bi se obnašali, če bi se počutili varne? Več časa bo namenjeno komunikaciji.

Število življenjske poti 3

Lažje se boste osredotočili in ohranjali pozornost, zato je dober čas za učenje in urejanje birokracije. Kako bi lahko bolj pregledno organizirali položnice, potrdila, garancije itd.? 

Število življenjske poti 4

Manifestirajte! Na polno! Izvirajte pa iz zaupanja vase. Ne padite na limance občutku pomanjkanja in skrbi. V temu tednu preprosto čim pogosteje oddajajte Vesolju naročilnice.

Število življenjske poti 5

Včasih se zdi, da vas prehitro več ni – nagrade za vaš trud vas tako težje najdejo. V tem tednu se osredotočite na sprejemanje in žetev. Sprejmite pohvale in pozornost. Uživajte. 

Število življenjske poti 6

Niste radi sami, ampak uživate, ko ste obdani z vam ljubimi osebami. Prav možno je, da se bo kakšna popolnoma nova posebna oseba pojavila v vašem življenju. Bodite pozorni. 

Število življenjske poti 7

Obdajajo vas osebe, ki vam želijo pomagati, zato ponujeno roko sprejmite. To ne pomeni, da vi niste sposobni ali zmožni sami poskrbeti za sebe. Gre za interakcijo energij. 

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži in malček bolj razigrana domišljija, zato bodite ustvarjalni. Na kakšen, od sedaj neopažen način, se lahko zabavate, odpirate obilju in ob tem uživate?

Število življenjske poti 9

Mojstrsko lahko presežete izzive tega tedna, če se le preveč ne boste ozirali nazaj v preteklost. Ne bojte se, ne more se ponoviti, če ji vi ne dovolite. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite si še: 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM