Numeroskop: od 29. 9. – 5. 10. 2014

Ko se odločamo, je vprašanje: 'Kaj bi ljubezen storila' lahko zelo v pomoč.

30. 9. 2014

Ali se vprašamo, kako pa mi delujemo znotraj odnosa, ali vedno opazujemo le druge? Ali zmoremo brezpogojno sprejeti osebo, pa vseeno postaviti mejo obnašanju, ki je do nas žaljivo, nespoštljivo ali kako drugače neprimerno? Kje je naša meja? Vsak ima svojo in prav je, da jo poznamo. Ženska, ki jo mož pretepa, ponižuje, ima mejo postavljeno drugje kot ženska, ki dominira v odnosu. Poznajmo sebe. Ljubezen je lepo čustvo. Čarobno. Vsemogočno. Spremeni lahko samo nas.

Naša ljubezen ne bo zares nikogar spremenila, lahko mu/ji le pomaga. Odnos, ki ga negujemo, je nekaj drugega. Nobena oseba ni zlobna (do nas), deluje, kot sama najbolje čuti. Pravzaprav smo mi do sebe slabi, če se ne oddaljimo od oseb, ki do nas niso po naših merilih ljubeče.

Število življenjske poti 1

Energetsko močna oseba ste in ta teden vam bo pisan na kožo za aktivno delovanje na področjih, ki so vam osebno pomembna. Posvetite se sebi. Okolica bo počakala.

Število življenjske poti 2

Kadar se zgodi, da občutite željo, hrepenenje po nečem, pa ni prave ideje, kako bi se to lahko zgodilo, si dovolite 'pavzo' in naj ima domišljija športni dan. Sprostite se.

Število življenjske poti 3

Določene zadeve počasneje napredujejo, kot bi si vi želeli, kar ni pravzaprav nič narobe. Razlog, tisti pravi, bo znan v dveh tednih. Hvaležni boste zastojem in prelaganjem.

Število življenjske poti 4

Spremembe se kar vrstijo in zdi se, da ste utrujeni od njih. Dovolite jim, da se sploh do konca razvijejo. Preden je proces dokončan, ni smiselno spreminjati vsega. Še bo novega.

Število življenjske poti 5

Upoštevajte čustva. Potrudite se razumeti, čeprav je včasih lažje uiti. Upoštevajte svoja in tuja čustva. To pomeni, da se prepustite in dovolite biti ranljivi. Varni ste. Močni ste.

Število življenjske poti 6

Zaupajte vase in svojo intuicijo. Kaj je tako dobrega v drami, v odrekanju, v zelo močnih čustvih, naj bo bolečina ali pa radost? Pojdite za spremembo po srednji poti.

Število življenjske poti 7

Odmik od čustev ne pomeni, da jih ni. Sami sebi priznajte, kaj sploh res čutite in česa si želite. Iskrenost do sebe je najpomembnejša. Sebi včasih lažemo, da nam drugim ni treba.

Število življenjske poti 8

Sprejmite dobro, oddaljite se od slabega. Preprosto. Svoja čustva poslušajte, tudi kadar vam gredo bolj na živce. Vaš srček je vaš srček, ne teptajte ga. Sprejemajte dobro.

Število življenjske poti 9

Sprejmite sebe v vsem, v čemer se razlikujete od preostalih. Sebe oblikujete vi, in ne okolica. Torej, sami izbirajte svojo unikatnost in enkratnost. Negujte se. Všeč si bodite.

Numerološki napotek

Pravimo, da je ljubezen najmočnejša sila. Je tudi najmočnejše orodje manipulacije. Kadar razmišljamo o ljubezni, se osredotočimo na brezpogojno ljubezen, ki sprejema, ne obsoja. Ne pozabimo pa, da smo v življenju deležni vlog in sodelujemo v igri odnosov, ki nikakor niso več le brezpogojni. Naša odgovornost je učenje brezpogojnosti in ljubezni do sebe.

LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti

V oktobru bo Lili organizirala naslednje delavnice:

  • 14. 10. Mala Šola numerologije
  • 15. 10. Postavite mejo
  • 16. 10. Manifestirajte z numerologijo
  • 21. 10. Odkrij boginjo v sebi