Numeroskop: od 3. 11. do 9. 11. 2014

Življenje je naše in je tu, da ga živimo. Nismo se rodili, da bi do starosti predelovali miselne vzorce iz otroštva, za katerimi se prej kot ne skrivamo. Ko vzorec ozavestimo, je treba na njem delati. Nikar ne čakajte, da mine ali popusti. Če en način ne deluje, poiščimo drugačnega.

4. 11. 2014

Ne zaspite. Učitelj/terapevt/prijatelj lahko pomaga. Ne more pa ničesar storiti namesto nas, zato ... V novembru nehajmo ogledovati druge ter se posvetimo sebi. Samo mi vemo, kako se počutimo, in raziščimo, zakaj. Morda je razlog (zagotovo je) naravnost banalen.

Število življenjske poti 1

Čustva je treba umiriti, da bi se lahko razjasnila. Ta teden je kot nalašč za zdravljenje strahu, žalosti, otožnosti in vseh bolečin občutenj. Naj minejo. Dovolite si iti naprej.

Število življenjske poti 2

Ste strpna oseba, ki hitro začuti stisko sočloveka. V tem tednu se osredotočite na sebe, čeprav se vam zdi, da se dobro počutite. Dovolite si priznati, kaj še vedno boli in zakaj?

Število življenjske poti 3

Se zgodi, da nič hudega namerno izgovorjeno besedo doživite kot napad ali kritiko? Se takoj postavite v obrambni položaj? Pojdite do vira tega obnašanja in ga odklopite. Dovolj je.

Število življenjske poti 4

Ste vztrajni, a morda bi morali samo za kak odtenek spremeniti smer vztrajanja. Ali vas dejanja vsakodnevnih aktivnosti peljejo po poti vaših ciljev? Bolje nastavite korakanje.

Število življenjske poti 5

Spontana iskrica je težko del vsakdanjika, kajne? Rutinska opravila se nič kaj ne iskrijo, zato se jih kaj kmalu naveličate. Bistvo je: Vi ste iskrica, ne tekajte naokoli v iskanju sebe.

Število življenjske poti 6

Dobro vemo, da bomo na utečeni način dobili poznane rezultate. Poskusite nekaj novega, vznemirljivega in opazujte, kaj se zgodi? Kaj pa kadar vas jemljejo resno? Hm, se vi?

Število življenjske poti 7

Čustvena drama je nekaj, česar ne podpirate. A eksplozija čustev je včasih potrebna, da bi jih pravzaprav prepoznali in priznali. Razum je odličen v 'zakrinkanju' občutkov. Snemimo maske.

Število življenjske poti 8

Včasih dokazi in razumska prepričanja ne pomagajo – naše srce doživlja resnico kot drugačno od 'navedene' ali 'logične. Drznite si. Priznajte si svojo resnico, brez obotavljanja.

Število življenjske poti 9

Biti odločen ne pomeni biti hladen ali nemara celo zloben. Pomeni biti v svoji moči. Ne bojte se, da bi izgubili ljudi okoli sebe. Kdor ima rad vas, si želi, da ste vi, in ne marioneta.

Numerološki napotek

Pogum je potreben za korak naprej. Seveda ga ne počnemo na slepo, zato je potrditev pravilnosti našega razmišljanja ali delovanja še kako dobrodošla. Naj se te potrditve ne spremenijo v 'pumpanje ega', kot radi po domače povemo.

LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti