Numeroskop od 30. 10 do 5. 11. 2017: Življenje je kot reka

Drugi korak do spremembe: gradite na trdnih temeljih!

Numeroskop od 30. 10 do 5. 11. 2017: Življenje je kot reka (foto: profimedia) profimedia
30. 10. 2017

Lekcije 44. tedna: 

Prav je, da se znamo prepustiti toku življenja, saj lahko le tako doživimo spontanost in čarobnost. Vse prevečkrat se s svojo vizijo omejujemo, zato je dobrodošlo, da svoja pričakovanja ne postavljamo na prvo mesto. Izjemno učinkovita afirmacija, ki vam pri temu lahko pomaga je: ''Naj se zgodi tako ali še bolje zame.''

Življenje je kot reka.

Sklepam, da se ne bi brezglavo pognali v deročo in umazano reko, kajne? Predvidevam tudi, da vam ne bi prijalo čepeti v usedli vodi, ki že zaudarja. V življenju pa se pogosto nepremišljeno zaženemo v nepoznane tokove ali pa se nikakor ne odločimo preprosto dvigniti zadnjo plat in oditi. 

Je že prav, da se znamo prepustiti toku, a mi izbiramo reko. Seveda je prav, da vztrajamo in smo predani, a do zdrave meje.

V temu času bomo jasneje opažali, kaj je v našem življenju zamrlo. Kako? Opazujte, kaj vas odbija. Prepoznajte občutek, ki vas iritira. To so sporočila za vas.

Kako se boste odzvali pa je, saj veste, vaša odločitev. Vedno imamo (vsaj) dve izbiri.

 UGODEN ČAS ZA:

-       Premagovanje strahu pred novim

-       Opuščanje starega in preživetega

-       Dolgoročno načrtovanje

-       Duhovno delo na sebi: dvigujte vibracijo sebe kot Mojstra 

Število življenjske poti 1

Pazite na nagnjenost k prehitrim odločitvam. Najboljši nasvet za ta teden je: prespite in predihajte. Najverjetneje boste odreagirali na nek impulz in preteklosti. 

Število življenjske poti 2

Čeprav niste najbolj junaški, kadar je potrebno prevzeti pobudo, pa bo ravno takšen vaš test ta teden. Zaupajte v sebe in uspelo vam bo. Izbirajte nove poti. 

Število življenjske poti 3

Rdeča nit tedna bo vaša sposobnost sprejemanja pomoči. Predvsem v situacijah, ko menite, da počnete nekaj narobe ali drugače kot bi morali. Sledite srcu.

Število življenjske poti 4

Življenje brez iskrice ''norosti'' je prazno. V tem času popustite svoje redoljubne nazore in si dovolite vsaj manjšo nagajivost. Sprostitev vam bo dobro dela.

Število življenjske poti 5

Se zgodi, da prehitro odnehate zato v tem času raje dvakrat preudarite ali nemara se vam ne ljubi vložiti dela, ali resnično menite, da vam ne bo uspelo.

Število življenjske poti 6

Težje se odmaknete od oseb, ki jih nosite v srcu; četudi bi le-te bile nesramne do vas. Čaka vas test lastne samozavesti in samospoštovanja. Postavite se za sebe!

Število življenjske poti 7

Sicer ste oseba razuma, zato vas bodo nepričakovana čustva v tem tednu lahko presenetila. Opazujte ali se na njih odzivate s strahom ali zaupanjem.

Število življenjske poti 8

Razumsko se lotevajte izzivov pred vami. Zdrava kmečka pamet je še kako dobrodošla, ko se odločamo. Kam vas dejanja današnjega dneva peljejo dolgoročno?

Število življenjske poti 9

Z lahkoto boste privabili k sebi tisto, v kar verjamete. V tem tednu vas čakajo tako testi zaupanja v sebe in življenje. Zdaj tudi hitreje manifestirate.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.