Numeroskop od 30. 4. do 6. 5. 2018: Kaj vas osrečuje?

Vaša sreča je vaša odgovornost. Najprej pa je potrebno vedeti, kaj vas osrečuje.

Numeroskop od 30. 4. do 6. 5. 2018: Kaj vas osrečuje? (foto: profimedia) profimedia
30. 4. 2018

Lekcije 18. tedna: 

Mnogokrat pozabimo, da smo pomemben del celote. Zavedajte se svoje veličine in vloge v veliki sliki življenja. Tudi kadar nič ne počnemo, delujemo. Oddajamo in sprejemamo energijo – še v spanju, kaj šele v budnem stanju. Negujte sebe, čistite svojo avro, misli, energijo in dvigujte sebe kot osebo. Pomemben del celote ste. 

Korakamo v novi energiji, jo občutite – ali se zdi, da vas preteklost vleče k tlom? Ob prehodu v bolj dinamičen mesec maj bomo nihali med občutki neomejenosti in svobode, ki obljubljajo nove razburljive reči ter občutkom ujetosti in začaranega kroga, ko se bosta lahko pojavila strah in dvom. Razočaranja in izgube iz preteklosti imajo lahko podoben učinek kot kamen okoli vratu. Nenavadni dogodki tega tedna nam bodo pomagali razumeti, da imamo dve roki (um in srce), s katerimi lahko razvežemo ta vozel in se osvobodimo.

Zato sledite sebi. A ne kar na pamet. Sprašujte se globoka vprašanja in opazujte svoje reakcije ob dogodkih, ki vam gredo na živce. Po čem ali kom hrepenite, ko ste žalostni, utrujeni, naveličani… Kaj bi najraje storili, ko ste jezni? Kdaj ste se resnično počutili pomirjene ter notranje mirni? Nato pa poiščite, kaj spodbuja slabe občutke in kaj krepi dobre.

Vaša sreča je vaša odgovornost. Najprej pa je potrebno vedeti, kaj vas osrečuje. Zdaj je čas, da ločite seme od plevela.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Česa ste si želeli kot otrok?
Kakšen človek bi si želeli biti?
Kakšna oseba dejansko ste?
Kaj bi dejali, da obžalujete?

 UGODEN ČAS ZA:

-       zaključek odnosa, ki vas izčrpava

-       prenehanje slabih navad (kajenje, lenoba, neprimerna prehrana…)

-       opuščanje mehanizmov strahu in manipulacije

Število življenjske poti 1

Obeta se vam energičen teden, v katerem preglejte odločitve preteklega leta. Kako bi dejali, da je oktober 2017 definiral vas kot osebo sedaj? Kaj bi spremenili? Izberite. Delujte. 

Število življenjske poti 2

Odnosi bodo v ospredju, zato si vzemite več časa za umirjen pogovor z osebami, ki pijejo vašo energijo. Ne pričakujte, da vam bodo ploskali, če jim boste rekli ne. Vseeno vztrajajte.

Število življenjske poti 3

Pred vami je ustvarjalen čas, ko bi se najbolj "prismuknjene" ideje lahko izkazale za najbolj uspešne. Pomembno je, da se sprostite in od srca nasmejite čim večkrat v tem času.

Število življenjske poti 4

Povezujte se s zemljo. Hodite bosi po zemlji, sedite na skalah, objemite drevo ter preživite čim več časa v naravi. Posvetite več časa negi telesa in zdravi prehrani. Več spite.

Število življenjske poti 5

Prehod v maj vam bo dobro del in vas napolnil z več želje po avanturističnih dogodivščinah, katere boste imeli možnost doživeti v maju. Lotevajte se rutine na drugačen način. 

Število življenjske poti 6

Možen je izjemno romantičen teden ali pa obdobje razhajanja. Podoben čas se vam znova obeta po 20. maju, zato, če se zgodi kaj nezaželenega, se ne ustrašiti. Ni še končano.

Število življenjske poti 7

Idealen čas za raziskovanje drugačnih doktrin. Izluščite nauke zase in vpletite v svoj vsakdan več duhovnosti. Posvetite več časa razstrupljanju, tudi uma (negativnih misli).

Število življenjske poti 8

Podjetno v nov dan! Obdaja vas energija, ki vam je pisana na kožo, zato zdaj res ni čas za lenarjenje. Ne popustite na poslovnem področju. Izboljšajte organizacijo in logistiko vsakodneva. 

Število življenjske poti 9

Staro se bo mešalo z novim. Kako lahko prepletete nauke preteklosti z vizijo prihodnosti? Povezujte ljudi med seboj in povabite še koga v novo izkušnjo. Čaka vas prelomnica.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri