Numeroskop od 30. 9. do 6. 10. 2019: Druga priložnost

Odprite vrata staremu na nov način!

Numeroskop od 30. 9. do 6. 10. 2019: Druga priložnost (foto: un) un
30. 9. 2019

Lekcije 41. tedna: 

Vsi si kdaj zaslužimo drugo priložnost. Nekomu ali nečemu ta teden dajte ponovno priložnost. Morda pa jo potrebujete ravno vi?

Nikoli nismo na napačnem mestu. Zato si ta teden oglejte vse, za kar menite, da je bila napaka. Kako bi lahko ravnali bolje? Morda imate občutek, da ste se preveč potrudili? Ocenjujte zadeve, kot bi jih za najboljšo prijateljico. Bodite do sebe razumevajoči in ne prestrogi, a obenem tudi ne preveč popustljivi. 

V tem času bi se lahko znova pojavila želja po nečem, kar je minilo. V primeru, da so se okoliščine spremenile, razmislite, ali bi dali še eno priložnost oziroma še enkrat poskusili. Podobna energija nas bo obdajala še celoten oktober, zato se vam ni potrebno odločiti v enem dnevu oziroma v tem tednu. Vzemite si čas za tehten razmislek. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kot kdo si niste všeč?
  • Kaj vam na sebi ni všeč?
  • Kako boste to spremenili? 

UGODEN ČAS ZA

  • Spremembo komunikacije
  • Novo športno dejavnost
  • Več počitka po delu

Število življenjske poti 1

Prisluhnite osebi, ki je sicer ne spoštujete kaj dosti. Prav možno je, da vas bo presenetila z modro izbranimi besedami, ki bodo nosile sporočilo za vas. Bodite odprti.

Število življenjske poti 2

Bodite čim bolj izvirni v komunikaciji. Izbirajte lahko razumljive besede in dodajte plastične primere. Tujih besed ne dojemajte kot napad na sebe. Sprostite se.

Število življenjske poti 3

Posvetite se obveznostim, ki ste jih v zadnjem času zanemarjali. Zelo verjetno je, da boste kakšen rok zamudili, zato ne odlašajte več. Bodite pozorni na fizično počutje.

Število življenjske poti 4

Ko zaznate, da ste v krču, se lotite nečesa, česar še nikoli niste počeli ali kakšne adrenalinske dejavnosti. Pomembno je, da presekate mletje uma, ki povzroča krč.

Število življenjske poti 5

Prisluhnite svojemu srcu. Kdaj ste bili na zadnje navdušeno srečni in polni življenjskega zagona? Katere odločitve vas vodijo v smeri te sreče in katere stran?

Število življenjske poti 6

Lažje boste razsodno razmišljali, zato izkoristite ta teden za učenje ter osebnostno rast. Katera znanja bi vam lahko pomagala pri čustveni zrelosti? Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 7

Ko prepoznamo svojo pot in nje namen, se poskusimo čim bolje organizirati. Je možno, da v določenem odnosu/situaciji ali navadi bolj kot ne zapravljate svoj čas?

Število življenjske poti 8

Sprejmite zaključek enega obdobja, da bi lahko pričeli z novim. V tem tednu dobro poskrbite za sebe, naberite si moči in sprejmite ponujeno roko. Kaj vas krepi?

Število življenjske poti 9

Nov val notranje moči vas bo oblil, če boste sledili sebi. Prisluhnite zgolj svojemu notranjemu glasu. Ne dovolite distrakcijam, da vas zavedejo od cilja.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri