Numeroskop od 31. 10. do 6. 11. 2016

Teden pred nami nam pomaga izbirati med resnično pomembnim in navidezno dobrim. Meglice, ki jih morebiti imamo prek oči, se bodo odstrle. Bolj jasno bomo razmišljali in se odločneje postavili zase.

Numeroskop od 31. 10. do 6. 11. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
31. 10. 2016

Postavljajte si vprašanja, tehtajte in argumentirajte svoje odgovore. Naj vas zanima, zakaj je nekaj dobro in za kako dolgo je dobro. Morda se zdi v tem trenutku mamljivo in zabavno, kako pa se bo to razvilo v obdobju desetih let? Mnogokrat nas ego zavede. Iščemo potrditev, zabavo in odmik od resničnih težav, zato je tako zelo imenitno izbirati lažjo in ne nujno dobro pot. Lažje ali dobro, to je zdaj vprašanje.

Število življenjske poti 1

Sprejmite rezultate dobrega dela. Bodite pristni v sebi in sprejemajte tudi drugačen pogled na svet. Odprite se naklonjenosti nekoga, ki ni v vaši neposredni bližini.

Število življenjske poti 2

Pred vami so odločitve, ki prinašajo korak naprej. Dovolj je bilo omahovanja. Po kateri poti boste prišli do samostojnosti in na kateri poti vas čaka prilagajanje?

Število življenjske poti 3

Pogovorite se. Tokrat ne zato, da bi prisluhnili – temveč, da bi spregovorili. Kateri del sebe ste zatirali? Največja verjetnost je, da tudi sami pred seboj. Sprejmite se.

Število življenjske poti 4

Objemite občutljive dele sebe, saj bodo veliko bolj občutni. Nič hudega, če ste bolj ranljivi. Prepoznavanje svojih šibkih točk podarja pravo notranjo moč.

Število življenjske poti 5

Bolj umirjeno se lotevajte perečih tematik. Kaj je dolgoročno najbolj priporočljivo? Zdaj ni čas za impulzivne odločitve. Poiščite najvarnejši pristop.

Število življenjske poti 6

Spremembam se ne boste mogli ogniti. Niti vas ne mika, kajne? Zavedajte se, da ste vi tisti, ki vodite energijo sprememb. Ne čakajte na okolico. Spontano v nov dan!

Število življenjske poti 7

Dovolite čustvom ven. Ne razmišljajte, ne analizirajte in ne potlačite novih (starih) občutkov. Preteklost se ne ponavlja. Samo čustva so na 'replay'. Kaj sporočajo?

Število življenjske poti 8

Življenje postaja bolj pravično. Se znate postaviti zase na način, da je življenje pravično do vas osebno? Zdaj je čas za dvig zavesti vas kot posameznika.

Število življenjske poti 9

Več odločnosti bo potrebne, da bi se zadeve postavile na pravo mesto. Naj srce narekuje besede in metode, a ne pozabite dodati dobre mere odločnosti!

Lekcije 44. tedna

Znamo presoditi, kaj je želja in kaj potreba? ­­­Kaj v resnici potrebujemo? Če bi nas štorklja pohopsala sedajle in premestila v puščavo, kaj bi res potrebovali? Ali pa namestila v deževni gozd – seveda ne v hotel. Kaj v resnici potrebujemo in česa si želimo?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: Dogovor duše in kako ga prepoznati 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri