Numeroskop od 31. 7. do 6. 8. 2017

V temu času bomo lažje spremenili miselno naravnost iz negativne (ni možno) v pozitivno (uživam, ko to dosegam).

Numeroskop od 31. 7. do 6. 8. 2017 (foto: profimedia) profimedia
31. 7. 2017

Lekcije 31. tedna: 

Otroček, ko pade na ritko, se ne obremenjuje ali je nemara neroden – te kritike je deležen od (preobremenjenih) odraslih. Naučili smo se razmišljati na določen način. Pomembno je, da se zavedamo, da so ti mehanizmi naučeni in kot taki, spremenljivi. Vsega se naučimo v življenju. Tudi čustvenega odzivanja. Naučimo se ga spremeniti.

Danes smo odrasli, a v sebi še vedno tudi preplašen otroček, ki išče odgovore v okolici, čeprav – roko na srce – toliko iznajdljivosti, odgovorov, kot smo jih imeli kot otrok, težko najdemo v odraslih. Ko si tri leta star otrok nekaj zapiči v glavo, bo poskušal tudi nemogoče.

Naučili smo se pojma: 'to ni mogoče'. Če bi temu verjeli največji izumitelji našega časa, bi še vedno živeli v jamah, brez elektrike in moderne tehnologije, vodovoda...

Samo mi sami odločamo, kaj je za nas nemogoče in kaj ne. Ne ujemite se v past! Mnogokrat nekaj ni možno ta trenutek, je pa še kako dosegljivo kot rezultat predanega truda. V temu času bomo lažje spremenili miselno naravnost iz negativne (ni možno) v pozitivno (uživam, ko to dosegam).

Število življenjske poti 1

Morda vas bo v tem tednu privlačilo nekaj nenavadnega, ne vam podobnega. Pazljivo pri nepremišljenem zapravljanju, saj vam 'to' že naslednji teden več ne bo tako mikavno. 

Število življenjske poti 2

Nekoliko ranljivejše bi se lahko počutili, zato bodite še posebno nežni do sebe in se ogibajte oseb, ki so rade agresivne v komunikaciji ter hitrega temperamenta. Več počivajte. 

Število življenjske poti 3

Mikalo vas bo nerazljožljivo, zato si vzemite več časa za izvajanje vaj. Vprašalniki na internetu vam bodo pomagali sebe razumeti z drugačnega zornega kota. Raziskujte sebe.

Število življenjske poti 4

Morda vam okolica očita trmo, a vztrajnost je tista, ki premaguje največje ovire. Edina možna ovira je zmernost; pretirana skromnost. Postavite svoje cilje višje kot sicer. 

Število življenjske poti 5

Vse ima svoj začetek in konec. V tem času se bo lažje soočati z zaključki, zato uporabite te dni za zdrave spremembe: opustite nezdrave razvade in navade. Lažje boste dihali. 

Število življenjske poti 6

Toliko različnega ste že preiskusili v življenju. Imate toplo srce, ki želi poskrbeti za harmonijo okoli sebe. Vse osebe okoli vas si ne želijo umirjenosti in takim ne morete pomagati. 

Število življenjske poti 7

Deležni boste dobrega nasveta in tudi sami boste imeli možnost nekomu priskočiti na pomoč. Vse v življenju je pravzaprav izmenjava energije, zato se ne bojte, da bi nečesa (vas) zmanjkalo. 

Število življenjske poti 8

Srečni trenutki so tu, a le, če se boste dovolj sprostili. Kako bi lahko bili bolj ''odštekani''? Zdaj ni čas za preudarek in analizo. Odprite se pravljicam in našli boste rešitev na svoj problem. 

Število življenjske poti 9

Odmaknite se od oseb, ki povzročajo nelagodje znotraj vas, četudi jih imate zelo radi. V tem tednu bi lahko nenamerno sprožili občutek tesnobe. Lažje se boste spopadli s strahom.  

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite si še: