Numeroskop od 4. do 10. 11. 2019: Razgiban teden

Življenje nikoli ne nazaduje. To mnogokrat omenjamo. Pa to tudi čutimo? Gremo v korak s časom, ali se oklepamo preteklosti? V kolikšni meri sami spodbujamo napredek?

Numeroskop od 4. do 10. 11. 2019: Razgiban teden (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 11. 2019

Lekcije 46. tedna: 

Življenje je vaše! Naj ga ne vodi okolica, pritiski družbe ali preteklost. 

Vsak je svoj sreče kovač, pravijo. Kako bi dejali, da vi kujete svojo srečo?

Obeta se nam razgiban teden, v katerem bo še preveč priložnosti za spremembe. Odločajte se na podlagi svoje resnice, načina razmišljanja in pa vrednot. Pustite ob strani pričakovanja družbe ter pritiske okolice. Življenje je vaše, odločajte se zase! Zveni sebično? Morda. A dragi moji, ste se rodili, da bi ubogali ali da bi ustvarjali?

Energija, ki nas obdaja, nas spodbuja, da smo pošteni in korektni do okolice ter ljudi, s katerimi smo v odnosu, obenem pa, da stopimo na nove, bolj samostojne poti. Na področju odnosov to lahko pomeni tudi, da se boste odločili za korak v smeri skupne prihodnosti.

Ne zatirajte svojih čustev in ne hodite preko sebe!

V tem času se bo to urno vrnilo kot bumerang.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ste, kdor si želite biti?
  • Ste srečni v tem, kdor ste?
  • Je dovolj prostora za rast?
  • Se veselite novih dni?

UGODEN ČAS ZA

  • Nekaj novega
  • Večjo odločnost
  • Samozavest
  • Korak naprej

Število življenjske poti 1

Vi nimate težav z novostmi in doseganjem samostojnosti. Ali pač? Imate sami za sebe tak občutek, ali se vam te dni (morda letos) zdi, da stagnirate?

Število življenjske poti 2

Prisluhnite idejam, ki se bodo rojevale ta teden. Poiščite način, da se boste več zabavali in imeli nekaj več prostega, zabavnega časa. To krepi domišljijo.

Število življenjske poti 3

Korenit pogled v svojo preteklost bo potreben. Ste izpuščali priložnosti? Morda vas neka prav posebna priložnost gleda v oči prav sedaj? Jo vidite?

Število življenjske poti 4

Sprememba je del življenja, zato prenehajte obujati preteklosti, ki je minila. Ne bo se vrnila. Bi bilo možno, da se otepate nečesa zgolj, ker je novo?

Število življenjske poti 5

Bi bilo pošteno domnevati, da določenim čustvom niti ne dovolite, da bi se razvila? Morda gre za strast, ali ravno obratno, občutek umirjenosti.

Število življenjske poti 6

Razum vam še nikoli ni prinesel sreče, pa je tudi tokrat ne bo. Prosim, ne racionalizirajte sebe in svojega srca. Čudoviti ste. Bodite nežni do sebe.

Število življenjske poti 7

Nekoliko več odločnosti bo potrebno, tokrat pa ne bo dovolj zgolj ideja. Kako boste stvari spravili v tek? Bodite samoiniciativni in organizirajte napredek!

Število življenjske poti 8

Še vedno vas obdaja energija sprejemanja, s katero pa bi lahko bila povezana tudi zaključevanja. Kaj sodi v preteklost? Boste spustili? Dovolite naj odide slabo.

Število življenjske poti 9

Novi pričetki so za vas včasih izziv. Bo tudi tokrat tako? Ali pa se boste, obratno od navajenega, končno drzno spustili v nekaj nenavadnega? Korajžno!

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: