Numeroskop od 4. do 10. 12. 2017

Strah je iluzija!

Numeroskop od 4. do 10. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
4. 12. 2017

Lekcije 49. tedna: 

Strah je iluzija. Je misel, domneva – in to lahko spremenite. Strah ni zagotovilo, da se bo nekaj slabega zgodilo, ampak le predvidevanje. Nikoli nimamo 100% zagotovila, da se bo nekaj slabo končalo – tudi bolezen ne. Novice so polne čudežnih ozdravitev sicer smrtonosnih bolezni.

Zdravilo za strah? ZAUPANJE!

Ko delujemo kljub strahu in uspemo, se utrdi naše zaupanje. Zato utrjujte svoje zaupanje vase in v življenje. Nihče pravzaprav tega ne more storiti namesto vas. Lahko vam nekdo stoji ob strani in tako krepi vaše zaupanje v njih, ne pa v vas. Zdaj je čas, da se pogumno podamo v situacije, v katerih sicer potrebujemo oporo. Korajža velja! 

Skrivnost uspeha ni v tem, da čakamo, da bo strah popustil, ampak delovanje kljub strahu. Le tako ga bomo premagali – in če ga ne? Nič hudega! Kje pa piše, da se nam mora vse posrečiti v prvem poskusu?

 UGODEN ČAS ZA:

-       predelovanje bolečine preteklosti

-       odnosi s predniki so v ospredju

-       premagovanje strahu in treme

-       Duhovno delo na sebi: zdravljenje notranje praznine

Število življenjske poti 1

Brzdajte svojo impulzivnost in prehitre reakcije, saj lahko v tem času vse prehitro odvihrate in nato to obžalujete. Idealen čas za selitev ali krajše potovanje v tujino. 

Število življenjske poti 2

Obdaja vas romantična energija, zaradi katere lahko na vaša vrata potrka simpatija iz preteklosti. Prav možno je, da sta oba zdaj bolj ali dovolj zrela za še eno priložnost.

Število življenjske poti 3

Idealno obdobje za osebnostno rast in prepoznavanje vzorcev vaših staršev, ki še sedaj vplivajo na vaše dojemanje sveta in življenja. Presezite jih. Niso vaši. 

Število življenjske poti 4

Čas za izboljšavo organizacije vašega vsakdana. Kako ste lahko bolj učinkoviti? Morda pa res že predolgo časa vztrajate? Morda bi bil čas, da odnehate? 

Število življenjske poti 5

Storite nekaj lepega za svoje starše, če so še z vami. Polepšajte dan starejšim osebam, ki težje poskrbijo za sebe. Obenem pa nekaj več časa posvetite tudi svojemu zdravju.

Število življenjske poti 6

Biti samostojen in se obenem enakovredno povezovati s svojimi dragimi osebami je umetnost, katere ste vsak dan bolj vešči. Čas je za nov začetek. Samostojen.

Število življenjske poti 7

Opazili boste, koliko oseb se zgleduje po vas, pa čeprav tega sicer ne zaznate. Nevsiljivo ponudite nasvet. Tudi vas same čaka prav posebno sporočilo v tem tednu. 

Število življenjske poti 8

Vaša energija bo dobesedno sijala okoli vas kot bi bili svetilnik. Bodite pozorni, da bo pozitivna in ne neurje. Ustvarite lahko čudeže v tem času, v plus ali v minus. 

Število življenjske poti 9

Morda se boste počutili nekoliko bolj okorni v tem času. Težke noge in več zaspanosti je popolnoma normalno v tem času. Spočijte si. Že naslednji teden bo razgiban.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri