Numeroskop od 5. do 11. 2. 2018: Rezervirajte si čas zase

Iluzije, fantazije in zasanjanost!

Numeroskop od 5. do 11. 2. 2018: Rezervirajte si čas zase (foto: profimedia) profimedia
5. 2. 2018

Lekcije 6. tedna: 

Fantaziranje ni slabo, mnogokrat nam pomaga premikati meje resničnega na višji nivo. Ključna lekcija tega tedna pa bo prepoznavanje iluzije, v katero sami sebe ovijemo, da se nam ni potrebno soočiti z realnostjo ali sami s seboj.  

Šesti teden bo v ospredje postavil naša čustva in izzive ljubezni do sebe. V tem času je pomembno, da ljubeče poskrbite za svoje potrebe, brez da bi zamerili tistim, ki tega (ali vas) ne razumejo. Seveda pa največkrat kar sami občutimo krivdo, če se postavimo zase. Zato se tega lotite takole: en dan v tem tednu si rezervirajte za sebe. Kot bi si ga rezervirali za najboljšega prijatelja ali vam ljubo osebo. Ne bi kar tako odpovedali dogovora, kajne? Zakaj tako hitro odpovemo 'dogovor', ko si želimo vzeti čas za sebe? S tem sporočamo, da mi nismo pomembni. Seveda boste v primeru, da je nekdo v življenjski nevarnosti, svoje načrte prilagodili. Energija tedna vas preizkuša: ste enako pomembni kot vaša okolica?

Razjasnilo se bo, ali postavljate druge na prvo mesto, ali morda sebe in seveda, namen tedna je, da se naučite postaviti sebe in okolico na enakovredno mesto, saj tako temu tudi je. Nihče ni več ali manj kot vi. Vsi smo eno.

Samo počutje, predvsem proti koncu tedna bo vse bolj čustveno in prav možno tudi zmedeno. Čustva bodo zameglila razum, zato bomo hitreje ali pa lažje nasedali govoricam in praznim obljubam. Pazite se ta in naslednji teden: ni vse zlato, kar se sveti. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kako se počutite ob določeni misli, trditvi? Mirno ali jezno?

Kolikšna je možnost, da si tuje besede/geste narobe razlagate?

Kolikšna je možnost, da se ne izražate dovolj razločno?

Česa vi sebi ne dovolite?

 UGODEN ČAS ZA:

-       Romantične trenutke in povezovanje

-       Krepitev ženstvene energije

-       Okrepitev ljubezni do sebe

Število življenjske poti 1

Obeta se vam trenutek resnice. Ne pretiravajte in ne hitite z odgovorom na morebitno provokacijo. To ni vaša resnica, to je vaša (najverjetneje prizadeta) reakcija.

Število življenjske poti 2

Pravijo, da je bolje zaključiti in trpeti ob koncu kratek čas, kot nadaljevati, kar nas bo dolgoročno še bolj izželo. Bi lahko našli situacijo/odnos, ki v tem smislu velja za vas?

Število življenjske poti 3

Znate sprejeti kompliment in naklonjenost, brez da bi se obenem bali, da vam dolgoročno lahko ta pozornost škodi? Izrazite, kako se počutite brez dramatičnega vložka.

Število življenjske poti 4

Čeprav niste ljubitelj nenadnih premikov naprej, pa je prav to možno na področju ljubezni. Nekatere izmed vas bo zadelo kot strela iz neba. Ah, ta ljubezen, kaj ni čudovita?

Število življenjske poti 5

Vezani počnite nekaj nenavadnega ter popolnoma novega s svojo drugo polovico. No, podobno velja za samske: na nenavaden način lahko spoznate nekoga posebnega. 

Število življenjske poti 6

Več igrive energije boste zaznali v pričetku tedna. Ustvarjajte, predvsem se posvetite svojemu izgledu. Pazite pa, da vas pretekla razočaranja ne ukanijo. Tukaj ste zdaj, ne tam. 

Število življenjske poti 7

Nekoliko bolj resnoben teden, v katerem boste želeli sebi in svetu dokazati, da imate prav. Nikomur niste dolžni ničesar dokazovati dragi moji. Preprosto bodite kdor ste.

Število življenjske poti 8

Malo več razgibane energije vas bo obdajalo, zato razmislite o spremembah v vsakodnevnih navadah. Ni ugoden čas za dolgoročne odločitve. Sprostite se kolikor možno.

Število življenjske poti 9

Lahko vas zmede lastna ali pa čustvenost osebe, ki vam je blizu. Ne prevzemajte občutkov okolice na sebe. Zelo pomembno je, da niste 'spužva' za tuja negativna čustva.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: