Numeroskop od 6. do 12. julija 2015

Večkrat smo omenjali uravnovešanje energije. Omenjali smo srednjo pot in dejali, da se moramo postaviti zase in postaviti sebe na enakovredno mesto. Začnimo pri sebi. V svoji notranjosti. Ne čakajmo na druge. Ne bo jih zadela strela, ne bodo 'ugledali luči' in se začeli do nas obnašati drugače. Mi se moramo obnašati drugače do sebe, in sicer spoštljivo.

Numeroskop od 6. do 12. julija 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 7. 2015

Postavimo sebe na enakovredno mesto in ne prepuščajmo moči odločitve drugim. Ne tarnajmo, da nas ne upoštevajo, ko pa vendar mi nismo dovolj trdni. Kadar nas drugi ne upoštevajo, to običajno pomeni, da že mi sebe ne jemljemo resno, torej je rezultat odsev naše notranje energije.

Število življenjske poti 1

Upočasnite tok komunikacije. Ko se boste umirili in zadeve povedali počasneje in z več podatki, bo energija stekla bolj prijazno. Ni treba, da imate prav. Pomembno je, da vas razumejo.

Število življenjske poti 2

Kadar imate občutek, da boste težko izrazili svoje (negativno) mnenje, si pomagajte s kako hudomušno primerjavo ali duhovitim vložkom. Nikakor pa svojih misli ne zadržujte v sebi.

Število življenjske poti 3

Potrebnega bo kar nekaj dela, da bi postavili mejo osebam, ki ste jih razvadili. Vztrajajte. Bodite trmasti in ne popustite. Taktika pokvarjene plošče (ponavljajte kratko izjavo) bo najbolje delovala.

Število življenjske poti 4

Običajno ne storite koraka naprej, dokler niste prepričani o njegovem izidu. Če boste čakali na tovrstno potrditev, se ne boste nikamor premaknili. Zdaj je čas akcije, neodvisno od strahu.

Število življenjske poti 5

Čustva naj vas ne zavedejo. Marsikdo vas bo namreč želel prepričati, da je žrtev in da je to vaša zasluga. Ne nasedajte manipulaciji. Ohranite mirno kri in se ne odmikajte.

Število življenjske poti 6

Svoje mnenje povejte umirjeno. Čustveni izpadi namreč dosežejo ravno nasprotni učinek, kot ste si ga zaželeli; predvsem kadar govorite z osebo moškega spola. Bodite trdni in mislite resno.

Število življenjske poti 7

Dovolj je bilo teorije, zdaj so na vrsti dejanja. Delujte v skladu s tem, kar govorite. Bodite dosledni in predvsem aktivni. Naj ne ostaja le pri besedah in mislim ter namenih. Delujte. Zdaj.

Število življenjske poti 8

Sprejmite. Predvsem sprejmite sebe. V vsej svoji veličini in moči. Kaj se lahko zgodi slabega, če to storite? Se bojite, da boste nekoga ob sebi izgubili? Ali ta oseba res spada k vam? Razmislite.

Število življenjske poti 9

Nove poti so pred vami – na katero boste stopili? Ne zanemarjajte preteklosti, saj ste tako postali, kdor ste. Prepoznajte potrebo po spremembah in napredku. No, pa pojdimo novemu naproti.

Lekcije 28. tedna

Torej, kako slediti sebi brez občutka sebičnosti? Kako postaviti mejo tam, kjer je do zdaj nismo znali? Premostiti bo treba prvo, seveda negativno, reakcijo okolice. Ste pripravljeni? Vztrajati bo treba pri zadani meji. Definirajte jo in ne popustite.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri