Numeroskop: od 6. do 12. maja

Spremenimo lahko le sebe, zato vedno delajmo na sebi. Kako smo lahko danes boljši, kot smo bili dan pred tem?

6. 5. 2013

Ego je lahko naš prijatelj, tako kot tudi manj zaželeno čustvo – jeza. Včasih je potreben pogum. Pomembno je, da ločimo pogum in moč ter vsiljevanje lastne volje in uveljavljanje premoči, dominiranje. Ti ni nič posebnega. Taka oseba ima običajno največji kompleks manjvrednosti. Je prazna v sebi, zato napada druge. Vsi smo bitja ega – ga uporabljate ali vam vlada?

Število življenjske poti 1

Prisluhnite osebam okoli sebe. Lahko se veliko novega naučite. Trenirajte potrpežljivost, naj temperamentnost tokrat počiva. Naj se vam ne mudi kot običajno.

Število življenjske poti 2

Pogumneje izrazite svoje mnenje in pokažite svetu, kdo pravzaprav ste. Ker ste bolj sramežljivi, je za vas to izziv, močan vpliv 19. tedna lahko pomaga. Pogumno.

Število življenjske poti 3

Zelo ustvarjalni ste, zdaj pa svoje zamisli udejanjite. Zase. Nikogar ne potrebujete. Kaj si želite zase? Delajte na tem. Hvaležni si boste, verjemite.

Število življenjske poti 4

Čas je za spremembo načina razmišljanja, zato se pripravite na malo bolj razburljiv teden. Zaupajte vase. Torej: kaj/kako lahko pri sebi spremenite na bolje?

Število življenjske poti 5

Čustva bodo močnejša, kot so sicer. Vas navezanost moti? Druga oseba vas lahko kaj hitro prične dušiti. Kdaj to počnete sami in se omejujete? Analizirajte odnose.

Število življenjske poti 6

Prijala vam bosta odmik in nekaj več časa za razmišljanje. Prioritete lahko vedno drugače postavite, veste? Zaupajte, da boste zmogli sami. Kaj se potem zgodi?

Število življenjske poti 7

Vaše misli so vedno zaposlene in zdaj je čas, da jih uresničite. Bodite bolj drzni, kot ste sicer. Kdo vam lahko pomaga ali svetuje? Naredite prvi korak.

Število življenjske poti 8

Dobro delo vedno obrodi sadove. Sprejmite nagrade in sadove svojega predanega dela. Naučite se ustaviti in sprejeti lepo. Vedno ste delavni in tega ne znate.

Število življenjske poti 9

Ste rahločutno bitje, zato se boste ta teden počutili nekoliko nenavadno. Postavite se v center, ljubeče poskrbite zase. 'Svet' bo še vedno tam.

Numerološki NAUK:

Samoohranitev je pomembna, zato je energija ega še kako potrebna. Se zavedate, da je ego orodje, in ne način življenja? V kolikšni meri bi rekli, da vodi ego, ne vaša pamet in človeškost?

LiLi SoRuM; www.lilisorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti