Numeroskop od 7. do 13. 3. 2016

Čas je za korak naprej v ženski energiji.

Numeroskop od 7. do 13. 3. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
7. 3. 2016

Pred nami je deseti teden, ki nam ponuja paleto novih možnosti. Izjemno pomembno je, da se za njimi ne pehamo!

Predstavljajmo si, da smo pred vrati, ki imajo senzor in se bodo sama od sebe v danem trenutku odprla. Ko bodo ležaji in vodila na pravem mestu, se bo vse odvilo, kot je treba. Kdo pa še sili odpreti taka vrata, ko pa vendarle vemo, da je treba le hip počakati?

Mnogokrat v življenju na silo rinemo naprej, z glavo skozi zid ter z nestrpnostjo v roki.

Čas koraka naprej ne pomeni nujno napora. Skozi vrata lahko stopite sproščeno, ko se odprejo, ali pa upehano in utrujeno, ker ste jih prezgodaj odpirali na silo.

Kolikokrat ste bili zgolj prezgodnji v življenju?

Število življenjske poti 1

Spremembe bodo bolj subtilne in nežne. Pojavile se bodo predvsem na področju odnosov. Ne priganjajte se. Rezultati so na poti, zdaj pa si vzemite malo več časa zase.

Število življenjske poti 2

Ne vzemite vsake besede kot napad na vas ali očitek. Opazujte jih, igrajte se z različnimi možnimi pomeni. Morda pa gre za pohvalo, ki ste jo vi slišali kot grajo. Je možno?

Število življenjske poti 3

Določene situacije so izzvenele in prav nobene potrebe ni, da bi jih ponavljali. Kolikokrat potrebujete 'dokaz', da bi se prepričali? Ne iščite sonca tam, kjer je noč. Uživajte v luni.

Število življenjske poti 4

Čeprav niste ljubitelj nenadnih sprememb, pa jim le odprite vrata. Dopustite možnost, tudi kadar vam ni všeč. Morda pa se v njih skriva prav posebno presenečenje. Dovolite si.

Število življenjske poti 5

Prišel je čas umirjanja in srca. Pojdite v občutek topline znotraj sebe in se vprašajte koga, kaj in kdaj si želite ob sebi, kadar se počutite osamljeni? Delajte na teh odnosih in stvareh.

Število življenjske poti 6

Resnica morda boli, a vprašajmo se, zakaj? Boli resnica ali razočaranje? Nas prizadenejo neizpolnjena pričakovanja ali resnična dejstva, ki nam pač niso všeč?

Število življenjske poti 7

Mnogokrat ostajamo zgolj pri teoriji in zamislih. Ne trudite se do popolnosti spolirati podrobnosti in s tem pravzaprav odlašati z začetkom dejanj. Prvi korak je najtežji, zato kar stopite.

Število življenjske poti 8

Prvi korak k napredku je sprejemanje. V tem času (po tednu dela na lastni dragocenosti) sprejmite torej svojo veličastnost. Sonce sije in s tem daje življenje. Bodite kot sonce.

Število življenjske poti 9

Zgodi se, da se stvari spremenijo, napredujejo – tudi mi; a tega ne opazimo. Ko stojimo V hiši, hiše ne vidimo. Stopimo ven iz 'hiše' ter poglejmo nase z novimi očmi.

Lekcije 9. tedna

Prejšnji teden sem vas spodbujala, da izrečete vse, kar je ostalo neizpovedanega – tistega lepega kot tudi manj prijetnega. Zdaj je čas, da preprosto smo in stopimo naprej, a v lepi, nežni, ženski energiji. To velja tudi za moške. Predajte se energiji 'princeske'. Kaj to za vas pomeni?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.