Numeroskop od 7. do 13. 5. 2018: Nahajamo se v tednu prečiščevanja

Vaša lastna vrednost ni zapisana v mnenju drugih. Nahaja se v vašem mnenju o sebi.

Numeroskop od 7. do 13. 5. 2018: Nahajamo se v tednu prečiščevanja (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
7. 5. 2018

Lekcije 19. tedna: 

Ego nam bo tekom celotnega leta postavljal izzive. Najpogosteje se bodo pojavili v odnosu z našimi najljubšimi osebami in tudi v odnosu z nami samimi. Zelo pomembno je, da dovolj hitro presodimo ali delujemo iz ega, iz strahu, iz potrebe po potrditvi in po svojem prav, saj bomo le tako lahko pravočasno umirili žogico in se vrnili k tistemu, kar je res pomembno: mir in ljubezen.

Ego ni vedno slab. Slabo je, kadar nas vodi ego. Je le orodje in del nas, ne pa celota, a kaj ko se vse prevečkrat ujamemo v njegovo zanko in je tako pomembno, da imamo prav in da to dokažemo. Vaša lastna vrednost ni zapisana v mnenju drugih. Nahaja se v vašem mnenju o sebi.

Nikoli ne moremo biti všeč vsem, vedno se bo našel nekdo, ki bi nas kritiziral. V življenju bomo naleteli na neodobravanje vsega, tudi najbolj plemenitih namenov.

Nahajamo se v tednu prečiščevanja: ste najboljši človek, kar ste lahko in kaj to za vas osebno pravzaprav pomeni? Za nekatere bo odgovor poslovni uspeh, nov avto, velika hiša, vitka postava – za druge pa dobro, kar storijo za planet, naravo, ljudi v stiski, svojo družino… Katera oseba ste vi? In katera oseba si želite biti?

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kako odreagirate, ko se nekdo ne strinja z vami?

Kako se pogovarjate, ko se vi ne strinjate?

Kako določate kriterij ocenjevanja svojih dosežkov?

Radi svoje naloge naprtite drugim?

 UGODEN ČAS ZA:

-       nova poznanstva

-       postavljanje meje agresivnim osebam

-       korak v novi smeri 

Število življenjske poti 1

Zdelo se bo, da je korak naprej odvisen od okolice ali vsaj še ene druge osebe. Ključnega pomena je, da umirjeno skomunicirate česa si in česa si ne želite.

Število življenjske poti 2

Pazite, da nedolžne opazke ne doživite kot napad nase. Vsaka izjava (ali objava na socialnih omrežjih) ni nujno povezana z vami. Dober čas za urejanje doma in okolice.

Število življenjske poti 3

Možno je, da se bo pojavil strah ali dvom, ki izvira iz preteklosti. Namen je, da ga premagate in delujete. Zato ne dvomite vase. Ugoden čas za novo zdravo navado.

Število življenjske poti 4

Nihanje v razpoloženju je lahko pokazatelj pomanjkanja inspiracije. Morda pa se dolgočasite v obveznostih? Kdaj ste si nazadnje zadali nov razburljiv cilj? Zdaj je čas!

Število življenjske poti 5

Čustva bodo spregovorila. Jim boste prisluhnili? Kaj boste ukrenili glede njihovega sporočila? Zdaj ni čas za nekaj novega ali beg pred seboj. Česa se bojite, če bi se predali? 

Število življenjske poti 6

Po čustvenem tednu bi lahko sledila streznitev. Iščite racionalno razlago in našli boste nauk vaše duše. Pazite, da vas ne zajame želja po maščevanju. Dober čas za učenje in branje.

Število življenjske poti 7

Ste izjemno natančni in perfekcionistični, kajne? Zdaj pa uporabite to veščino za izboljšanje svoje finančne situacije. Kako ste lahko bolj natančni? Kje vam 'uhaja' denar?

Število življenjske poti 8

Če ste presegli izzive ega, povezane s številom 8, potem lahko v tem času pričakujete povračilo svojega dobrega dela. Samo sami lahko sabotirate žetev, zato se odprite obilju.

Število življenjske poti 9

Lahko bi se počutili zelo muhasto v tem času. To je popolnoma normalno, zato si dovolite biti tudi tečni. Največkrat dejstvo, da si dovolimo, pomaga preseči slabo voljo.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: