Numeroskop od 7. do 13. 8. 2017

Uporabimo močne energije tega tedna za premike v nepričakovanih, drugačnih smereh.

Numeroskop od 7. do 13. 8. 2017 (foto: profimedia) profimedia
7. 8. 2017

Lekcije 32. tedna: 

Sprememba je edina stalnica, zato se tudi naši največji strahovi nam primerno spreminjajo in prilagajajo trenutni situaciji. Vas je bivši partner varal? Posledično zdaj sedanjemu partnerju ne zaupate popolnoma, čeprav morda mislite, da mu. Naše reakcije opisujejo naš iskren odziv.

Naša spontana reakcija je tista, ki nam ponudi daleč največ informacij. Določene osebe – predvsem moški na pričetku novega odnosa tako radi provocirajo, da vidijo odziv njihove nove simpatije. Lahko bi dejali, da testirajo drugo osebo.
 
Ženska, ki jo je partner varal, je hitro obdolžena ljubosumja. Pravzaprav pa govorimo o globoki (še nepozdravljeni) čustveni rani, zaradi katere vedno znova išče potrditve, da ji je sedanji partner zvest. Vsi na podzavestni ravni delujemo podobno; iščemo potrditve in notranji mir; glede na preteklo bolečino. To je indikator, da potrebujemo več časa in zdravljenja.
 
Testirajmo sebe. Postavimo se v nam nepoznane situacije, lotimo se adrenalinskega športa – uporabimo močne energije tega tedna za premike v nepričakovanih, drugačnih smereh.

Zdajle živite… pa ste ŽIVI?

Število življenjske poti 1

Nihanja in bolj burno energijo lahko pričakujete na področju ljubezenskih odnosov in v komunikaciji z vam najbližjimi osebami. Kako bi lahko vi drugače odreagirali? Umirite žogico.

Število življenjske poti 2

Nekdo v vaši bližini bi se lahko izkazal za neiskrenega. Izdaja zaupanja prizadane in nas razočara. Naučite se prepoznati vibracijo takih ljudi, da bi jih hitreje zaznali v svoji bližini.

Število življenjske poti 3

Manj negotovi boste v tem času, zato se lotevajte tistih plati življenja, kjer ste vedno bili polni dvoma vase. Če ne poskusite (znova), kako veste, da vam ne bo uspelo?

Število življenjske poti 4

Ne omahujte, če občutite potrebo po epilogu, zaključku ali pogledu nazaj in analizi  preteklosti. Po določenem času dobimo drugačen pogled tudi na najbolj boleče izkušnje.

Število življenjske poti 5

Energijsko intenzivna energija, ki omogoča hitre spremembe in obenem tudi impulzivnost. Premislite preden odvihrate – takoj naslednji dan boste morda obžalovali.

Število življenjske poti 6

Sami izbiramo osebe v svojem življenju – kako bi dejali, da ste vi izbirali svoje? Obenem ne pozabimo izboljševati osebo, ki smo mi sami. Nekdo vam bo ponudil ogledalo.

Število življenjske poti 7

Strah in domišljija nam lahko ponagajata pri dojemanju realnosti, zato se v tem času zanašajte na preverljiva dejstva. Obenem si vzemite več časa za igro in smeh. Nagajivo!

Število življenjske poti 8

Dobre ideje niso veliko vredne, če so zgolj ideje. Naj se ne zaprašijo na policah vašega uma: udejanjite jih! Ko boste vi imeli resen namen, vas bo okolica resno jemala.

Število življenjske poti 9

Ste opazili drobne spremembe v svoji komunikaciji v zadnjem času? Kaj pa v počutju? Osvobodite se zadržkov in se izražajte bolj svobodno, a seveda spoštljivo ter iskreno.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.