Numeroskop od 8. do 14. 2. 2016

Naj bo ta teden čas, ko noro ljubite sebe in ste ponosni nase. Pred nami je energija števila 6, ki naj nas oblije kot sladki med ter spomni, da se ljubezen prične pri zdravi, brezpogojni ljubezni sebe in drugih. Uravnovešajte.

Numeroskop od 8. do 14. 2. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 2. 2016

Mnogokrat se počutimo sebične, če se imamo radi. Zdi se, da nimamo pravice biti utrujeni, da ne smemo reči 'ne', da smo zlobni, če nekomu ne ustrežemo. V tem tednu se lahko pojavijo situacije čustvenega manipuliranja ter vampirizma. Ne dovoljujte več, da drugi črpajo vašo energijo ter zahtevajo vašo pozornost!

Pričakujmo več čustvene drame in izsiljevanja od ljudi, ki so emocionalno nezreli. Lahko opazimo seveda tudi, da smo to (vsaj malo) tudi mi sami. Če se to zgodi, sprejmite z razumevanjem ter kot smernico, da je treba delati na sebi. Nihče se ni rodil z vsem znanjem, zato se ne hudujte nase, temveč raje delajte na sebi.

Število življenjske poti 1

Trudili se boste trezno razmisliti o novo nastali situaciji, a ne bo vam preveč uspevalo. Zato ugasnite razum in občutite s srcem Najpomembnejša ta teden bo resnica. Kdo ste v resnici vi in česa si želite, po čem hrepenite?

Število življenjske poti 2

Postaviti mejo je seveda težko, predvsem vam, ki si želite miru ter harmonije in to dojemate kot skorajda agresivno dejanje. Zavedajmo se, da je to proces in ne enkratno dejanje. Zato vztrajajte pri zadanem.

Število življenjske poti 3

Prisluhnite sporočilom, ki se skrivajo v na videz mimobežnih mislih ter 'napakah'. Ste se zatipkali? Preberite, kaj ste napisali in kaj se skriva v zapisanem. Pričakujte uvide in sporočila svojega višjega jaza. Opazujte.

Število življenjske poti 4

Prevrtite film v glavi za kako leto ali nekaj let naprej. Stopite ven iz situacije, ki vas drži v krempljih. Poigravajte se z različnimi scenariji. Kako bi ravnali, če bi se končalo fantastično, in kako, če bi se razpletlo katastrofalno?

Število življenjske poti 5

Pogovor bo potreben. Prosim, ne bežite pred tem. Pomembno je, da se umirite, prisluhnite in izrečenega ne doživljate kot vsiljevanje tuje volje. Sprejmite to kot neko stališče, mnenje; morda predlog. Ugasnite obrambo.

Število življenjske poti 6

Domišljija bo delovala na polno, torej uživajte v sanjskem svetu. Dovolite si razvajanje, bodite izvirni. Morda je pa ravno zdaj pravi čas za prenovo stanovanja? Dodajte več barvitosti svojemu okolju; dodajte več svoje energije.

Število življenjske poti 7

Resnobna energija, ki vas obdaja, je znak sprememb. Če imate občutek notranjega miru okrepljen, ste na prvi poti. Če se vam mudi, pomeni, da niste osredinjeni. Prisluhnite sebi, svojim globinam in mislim, ne drugim.

Število življenjske poti 8

Spremembe, svoboda in olajšanje se vam obetajo v tem času. Stopite ven iz omejujočih načinov razmišljanja, dojemanja in reagiranja. Dovolj je bilo! Svobodni ste. Rodili ste se, da bi živeli, ne životarili. Korajžno!

Število življenjske poti 9

Čustva so vaš prijatelj in vodnik. Niste pretirano čustveni, ste senzibilni in sočutni. Ne dovolite, da vas zaradi mehkega srca drugi karajo ali vam govorijo, da ste šibki. Nimate kamna, ampak mehko srce. To je lepo.

Lekcije 6. tedna

Kdaj ste nazadnje uživali v tem, da ste, kdor ste? Kdaj ste si nazadnje rekli: ''Kako dobro je biti jaz.''

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preverite še, kakšen vpliv ima Sonce na vaše življenje in vaše lastnosti

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri