Numeroskop od 8. do 14. 8. 2016

Si drznete sanjati?

Numeroskop od 8. do 14. 8. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 8. 2016

Lekcije 32. tedna:

Zgodi se, da si niti ne drznemo zaželeti nečesa, saj se nam zdi nedosegljivo. Ta teden nas sprašuje, zakaj smo mnenja, da je nekaj nemogoče? Ker mi tako mislimo ali ker nam je bilo tako povedano? Joj, kaj pa, če se oseba/okolje moti? Samo VI lahko prepoznavate svoje meje.

Dokler nečesa ne poskusimo, ne vemo kakšen je občutek – še manj česa smo sposobni. Vaja dela mojstra, zato zaupam, da ne vržemo puške v koruzo ob prvem poskusu.

V tem tednu bomo imeli možnost znova poskusiti. Zato se osredotočajmo na tiste izzive, odnose, naloge in želje, nad katerimi smo v preteklosti že obupali. Če je preteklo že nekaj časa, si lahko bolj umirjeno pogledamo dano situacijo in se iz nje naučimo, kako ravnati bolje.

Predvsem pa: poskusite znova!

Število življenjske poti 1

Na področju odnosov vas čaka nova priložnost. Katere osebe pogrešate, katerim osebam bi se bilo primerno opravičiti, katere odnose obnoviti? Sedaj je pravi čas.

Število življenjske poti 2

Prisluhnite svoji resnici. Morda sploh ni bilo tako zelo naporno ali slabo, kot so vam (drugi) povedali. V tem času je zelo pomembno, da razmišljate s svojo glavo!

Število življenjske poti 3

Kako bi lahko občutke, ki jih nosite v sebi, udejanjili? Če mislite na nekoga, pokličite; če si želite juhe, jo skuhajte itd. Bistvenega pomena je, da ste sedaj aktivni!

Število življenjske poti 4

Morda pa predolgo časa vztrajate? Ste pomislili na to možnost? Velika verjetnost je, da boste to v tem času prepoznali in prenehali upati na nekaj, kar vam ni namenjeno.

Število življenjske poti 5

Obeta se vam dinamičen teden sprememb in novosti. Bodite pozorni, da ne bodo zrasle na tujem zelniku. Naj bodo zamisli vaše in za vas dobre. Ali prinašajo svobodo?

Število življenjske poti 6

Morda najbližjim dovoljujete, da določajo, kako se počutite? Zelo pomembno je, da si v tem času oblikujete svoje mnenje in pri tem vztrajate. Pogumno.

Število življenjske poti 7

Dovolite si več smeha in spontanosti. Ne ozirajte se na mnenja drugih, saj jih boste verjetno spravili v dobro voljo s svojo prebujeno spontanostjo. Smejte se!

Število življenjske poti 8

Bolj resno se lotevajte zadanih projektov, četudi se zdi, da konkretnih rezultatov še ni. Pod površjem se veliko dogaja, zato zaupajte v sebe, da boste uspeli.

Število življenjske poti 9

Naj pričakovanja okolice ne določajo vašega doživljanja. Pomembno je, da ste zvesti sebi tudi, ko vas pri tem nihče ne podpira. Bodite zelo pogumni.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri