Numeroskop - od 8. do 14. aprila 2013

Življenje diha, raste in se razvija. Poznamo tako fizično rast (razvoj našega telesa) kot tudi osebnostno, čustveno in duhovno. Vsa ta področja so pomembna za naše polno in kakovostno življenje. Običajno pa preveč pozornosti namenjamo le finančni rasti in stanju na računu.

Numeroskop - od 8. do 14. aprila 2013 (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 4. 2013

Število življenjske poti 1

Življenje je učenje. Je proces in največje darilo. Pomembno je, da vedno delamo na sebi in se trudimo prek radovednosti spoznavati novo. To vi obvladate. Radi iščete neznano in preizkušate novo. Upam, da prenesete nova znanja na svojo okolico.

Število življenjske poti 2

Znanje brez aktivnosti je le znanje. Sicer niste ljubitelj nenadnih sprememb in se novega raje lotevate v družbi, zato vas spodbujam: raziskujte, učite se in nato uporabite v vsakdanjem življenju. Ne bodite pasivni. Izkusite. Doživite.

Število življenjske poti 3

Naše življenje se odvija v ciklih, v krogih ali poglavjih. Kako se soočate z zaključkom poglavij? Stremite k učenju iz dane izkušnje ali se zaprete vase, kadar ste prizadeti in čakate, da nevihta mine? Življenje so vsi letni časi. Učite se vedno.

Število življenjske poti 4

Ljubite stabilnost, tradicionalnost in dolgoročnost. Torej, kako vpletate novosti v svoj vsakdan? Z odporom, s strahom ali vseeno odprete vrata novitetam? Napredek je del življenjskega procesa. Vedno delajte na sebi. Tudi kadar vas je strah.

Število življenjske poti 5

Običajno radi spoznavate eksotično in nenavadno ter zelo redko dovolite komurkoli, da bi vam vsilil rutino. Potrebujete svobodo in veter v laseh. Vseeno, potrudite se ne spregledati določenih področij življenja, katera v naglici radi zanemarite.

Število življenjske poti 6

Vaša toplina in skrb za druge sta spoštovanja vredni. Kako pa se posvetite sebi? Raziskujete sebe, kaj vas veseli in izpolnjuje, ali je pomembno le, kaj okolica od vas pričakuje? Pomembni ste. Pocrklajte tudi sebe, ne samo drugih. Najbolje vsak dan.

Število življenjske poti 7

Strah je najmogočnejša zavora, ki jo poznamo. Radi se učite, radi analizirate, ampak ali to uporabljate v svojem življenju ali je dovolj, da 'vi veste'? Ste oseba, ki je čudovit učitelj. Pa si vzamete čas, da sami doživite, kar druge učite?

Število življenjske poti 8

Rast seveda nosi spremembe. Zavedate se, da se ljudje radi učimo, neradi pa se spremenimo. Prevzemite vajeti svojega življenja v svoje roke. Vi ste gospodar svoje usode, sprememb in časa. Ni dogajanje okoli vas vaš gospodar. Zavedajte se tega.

Število življenjske poti 9

Spreminjanje v življenju doživljate zelo čustveno in intenzivno. Kaj ko bi življenje dojemali kot proces razvoja in učenja? Vse je za nekaj dobro, o tem sem prepričana. Poiščite dobro, poiščite nauk zase osebno in našli boste lastni osebni mir.

Numerološki napotek

Čustva dokazujejo, da imamo srce in dušo. Občutki so del nas in odražajo našo notranjo sliko. Bi dejali, da ste čustveno zreli in odgovorni? Spodbujam vas, da prisluhnete svojemu srčku in notranjemu glasu. Vedno.

LiLi SoRuM, www.lilisorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti

Število življenjske poti razodeva naše življenjsko poslanstvo, življenjsko delo in označuje glavno lekcijo, ki smo se jo prišli naučit na ta svet. In lastnosti tega števila se velikokrat zrcalijo tudi v ljudeh in izkušnjah, ki jih pritegnemo v svoje življenje, da bi razvili vse svoje potenciale.

Število življenjske poti je seštevek rojstnega dneva, meseca in leta:

  • Rojstni datum: 25. junija 1991.
  • Reduciramo število leta na dve cifri: 1 + 9 + 9 + 1 = 20.
  • Seštejemo števila dneva, meseca in leta: 25 + 6 + 20 = 51.
  • Seštevek še enkrat reduciramo, da dobimo število življenjske poti: 5 + 1 = 6.
  • Izjema: če je seštevek dneva, meseca in leta Mojstrsko število 11 ali 22, ga ne reduciramo, ampak ga razlagamo kot število 11 oziroma 22.