Numeroskop od 9. do 15. 7. 2018: VI STE POMEMBNI!

Življenje je vaše, živite sebe!

Numeroskop od 9. do 15. 7. 2018: VI STE POMEMBNI! (foto: profimedia) profimedia
9. 7. 2018

Lekcije 28. tedna: 

Učimo se biti aktiven in pozitiven del celote družbe, v kateri živimo – a kaj, ko ima mnogokrat družba pričakovanja in norme, katerih mi ne čutimo za svoje. Vsak izmed nas se sooča z vsaj eno družbeno pogojeno omejitvijo. Namen tega je, da se naučimo, kako zelo pomembni smo. Bodite sprememba, ki si je želite v svetu.

VI STE POMEMBNI!

Vsaka oseba je pomembna, tudi vi! V vsakem trenutku lahko doprinesete pozitivno ali pa negativno energijo v svojo okolico. Seveda velja enako v obratni smeri: energija okolice na vas lahko vpliva pozitivno ali negativno. Zavedati se je potrebno, da svojo okolico v veliki meri sami izbirate!

NE PREDAJAJTE MOČI V TUJE ROKE
Na svojo okolico imate vpliv. Tudi en človek lahko naredi veliko spremembo. Vedno se prične z eno osebo, s prvim korakom. Nato sledi val. Ko resnično zaupate v sebe in svoje sposobnosti, svoje poslanstvo, boste stremeli k pozitivnem vplivu na svojo okolico – pa naj gre za nasmeh neznancu, ki mu polepša dan, pomoč socialno ogroženim, presenečenje svojim dragim, ali pa večja humanitarna akcija … vse možnosti imate pred seboj!

POSLUŠAJTE SEBE; UPOŠTEVAJTE DRUGE

Če z nekom nikakor ne morete 'skupaj', pojdite 'narazen' in odprla se bo pot do ljudi, ob katerih boste naravnost cveteli – pa naj gre za ljubezenski odnos, prijateljstvo, posel, sosede, telovadnico, knjižnico, trgovino z živili, v katero zahajate.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Ste izpolnili svoje sanje iz otroštva?
  • Bi bil otrok, ki ste bili, zadovoljen z vašim življenjem?
  • Boste na smrtni postelji zadovoljni s trenutnim stanjem?

UGODEN ČAS ZA:

  • Samozavestne poteze in premike
  • Nova poznanstva
  • Novo poslovno izbiro

Število življenjske poti 1

Mnogokrat prevladate nad sogovornikom v komunikaciji. Svetujte tistim, ki se ne znajo postavit za sebe in obenem pozorno prisluhnite, ali morda VAM kaj sporočajo. 

Število življenjske poti 2

Obeta se vam razigran teden, a poskrbite za dovolj počitka. Prikličite si v misli otročka, ki je preutrujen, da bi se zabaval na svoji zabavi za rojstni dan. No, počijte.

Število življenjske poti 3

Opazujte svoj odziv, ko se sproži strah, dvom ali negativna misel ob neznanem. Spomnite se na situacijo, v kateri ste strah premagali in črpajte moč iz tam. Pogumno. 

Število življenjske poti 4

Iskreno povedano, prav možno je, da vas bo vse motilo, še sami sebi greste lahko kakšen dan na živce kot po domače rečemo. Potrebni ste krajših počitnic. 

Število življenjske poti 5

Bolj čustveno bi se lahko odzivali kot sicer. Preden teatralno odvihrate stran, vdihnite. Nihče vam nič slabega noče. Idealen čas za romantično presenečenje.

Število življenjske poti 6

Lahko bi se pojavil občutek otopelosti. Izkoristite ga za počitek. Nahajate se v ugodnem času za učenje novih spretnosti in tujih jezikov ter branje knjig. 

Število življenjske poti 7

Podjetno se lotite novih zamisli tako, da si oblikujete načrt po korakih. Raziskujte kdo in kako se je podobnega že lotil. Učite se (raje) na tujih napakah.

Število življenjske poti 8

Znate sprejemati? Pred vami je izziv sprejemanje od sebe za sebe. Zato si čim več časa rezervirajte za prijetna opravila in to sami. Uživajte v svojih dosežkih. 

Število življenjske poti 9

Nove poti so pred vami. Razprostirajo se. Si boste zatiskali oči, brskali po preteklosti ali vas bolj zanima, kako bi oblikovali zanimivo prihodnost?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: