Numeroskop od 9. do 15. 9. 2019: Smer našega življenja določamo sami

 Pripravljeni, pozor, zdaj … KAM?

Numeroskop od 9. do 15. 9. 2019: Smer našega življenja določamo sami (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
9. 9. 2019

Lekcije 38. tedna: 

Smer našega življenja določamo sami. Prav nihče nam je ne more vsiliti. Če bi bili deležni mogočnega poriva naprej, kam bi vas to pripeljalo? Kam vodijo vaše misli, način delovanja, življenjski stil, urnik, prehrana, navade, način čustvovanja itd.? Je zdrav, pozitiven, sočuten? Življenje je vedno konstruktivno, tudi v "negativno" smer.

Pridejo trenutki, ko je potrebno prevzeti odgovornost za situacije, v katerih se nismo počutili dobro. Nihče vas ne more prisiliti v vztrajanje, razen vas samih. Vedno imate izbiro. Seveda ne potrebujete vihravo dati odpovedi, kot vidimo v filmih, a lahko si obljubite, da vas situacije ne bodo več iztirile ter pričnete iskati drugo službo, razmislite, kako lahko sami optimizirate svoje delo in se razbremenite. Ta primer rada navedem, saj je razvidno, da imamo vedno več možnosti, kako bomo ravnali, kot le eno, in najslabša je pritoževanje, igra žrtve ter ogovarjanje.

V tem tednu bi komunikacija lahko bila nekoliko otežena. Nekaterim pa se bo, ravno nasprotno, razvezal jezik. Uporabite energijo tedna za raziskovanje drugačnih možnosti. Bodite radovedni miško, ki se ne boji poskusiti nečesa novega. Uživajte ob tem.

In veste, če vam ''novo ni všeč'', se kadarkoli lahko vrnete nazaj v stare tire. Poskusiti pomeni izkušnjo, ne doživljenjske obsodbe.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kdo ste, ko ste utrujeni in vam je vse odveč?
  • Česa si želite, ko ste preutrujeni?
  • Koga pogrešate, kadar ste žalostni?
  • Kakšna oseba želite biti?

UGODEN ČAS ZA

  • Spremembo načina komuniciranja
  • Drugačna, nenavadna povezovanja
  • Kreativnost, ki je produktivna
  • Za igrivost in navihanost 

Število življenjske poti 1

Spremembe vas samih. Boste storili korak naprej v smeri, katera vam ni domača? To najverjetneje pomeni, da se bo potrebno prilagoditi.

Število življenjske poti 2

Možno je, da boste sem ter tja pretiravali in bili celo preveč občutljivi na besede sogovornika. Vsekakor pa se vam obetajo tudi trenutki smeha.

Število življenjske poti 3

Ne spreminjajte sebe, da bi ugajali drugim. Spremenite osebe okoli vas! Poiščite takšne, ki so vam podobne in tako boste zares dobri.

Število življenjske poti 4

Energije podpirajo romantiko in bolj predano povezovanje, zato ne delajte preveč. Raje objemite tiste, ki jih ljubite. Ne pozabite na sebe, seveda. 

Število življenjske poti 5

Sledite svoji resnici, pa četudi se ne sklada z resnico ali načeli velike večine ljudi okoli vas. Še vsak izumitelj je imel prav, in če bi poslušal dvomljivce...?

Število življenjske poti 6

Pretekla leta so vas naučila odločnosti. Zdaj je čas, da zapustite ''borbeno'' razpoloženje, če se vas slučajno še drži. Ustvarjajte. Manifestirajte. Uživajte. 

Število življenjske poti 7

Naučite se sprejemati dobro za sebe in druge. Nikomur ničesar ne boste odvzeli, če si dovolite biti resnično srečni in izpolnjeni. Ohranite bistvo sebe. 

Število življenjske poti 8

Možni so močni premiki naprej, predvsem po poti, ki vam bo omogočila več samostojnosti. Ne omahujte. Ne posvečajte se preteklosti. Pogumno naprej!

Število življenjske poti 9

Spremenite komunikacijo s seboj in spremenil se bo vaš občutek lastne vrednosti. Morda pa je potrebno malo več samodiscipline? Objemite se.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: