Numeroskop od 9. do 15. maja 2016

V tem tednu se bomo bolj zavedali svojih hrepenenj in želja. Opazujmo, česa si želimo, in poskusimo razumeti, zakaj. Kaj je tisto, kar pogrešamo v življenju? Ne iščimo potešitve v drugih, temveč iščimo notranjo moč v sebi.

Numeroskop od 9. do 15. maja 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
9. 5. 2016

Osebe, ki rade dominirajo, bodo v tem času nekoliko bolj naporne. Zdaj je pravi čas, da se postavite zase. Bodite prijazni, a nepopustljivi, ko postavljate svoje meje. Dovolj ste stari in odrasli, da veste, kaj hočete in česa ne. Pometimo pred svojim pragom.

Število življenjske poti 1

Opazujte svoje odnose. Kateri odnosi so tisti, za katere bi dejali, da so ključni v vašem življenju? Obstajajo osebe, s katerimi se družite zgolj iz koristi ali ugodja?

Število življenjske poti 2

Okrepite svojo notranjo moč. Prav nikomur niste dolžni 'polagati računov'. Zavedajte se svoje lastne pravice do odločitve. Ne čakajte na privolitev druge osebe.

Število življenjske poti 3

Nekaj več vztrajnosti bo potrebne. Pomembno je, da vsake besede ne vzamete kot napad, temveč preprosto počakajte, da se situacija umiri in razjasni.

Število življenjske poti 4

Spremenili boste svoj pogled na neko osebo ali situacijo. Naj vas preteklost ne zavede. Ljudje se spreminjamo. Pri kom ste spregledali spremembe? Ne zaupajte preveč.

Število življenjske poti 5

Čustva bodo določala vaše počutje. Uporabite jih za raziskovanje sebe. Kdo ste v odnosu do drugih ljudi? Kakšen partner ste? Zagotovo doprinesete veliko.

Število življenjske poti 6

Idealen čas za osebnostno rast. Obenem tudi obdobje, ko prenehamo verjeti v pravljice in se zdi, da nam je koprena padla z oči. Raziskujte. Iščite resnico.

Število življenjske poti 7

Bolj podjetno in energično se boste soočali z vsakdanjimi izzivi. Naj vas ne zavede sladka omama: 'ker imam prav'. Delite svojo modrost; ne vsiljujte svojega znanja.

Število življenjske poti 8

Sprejmite lepo energijo ter zdravljenje. Spustite pričakovanja in se odprite čudežem. Zdaj ni čas, da bi bili aktivni. Zdaj je čas, da imate preprosto radi sebe.

Število življenjske poti 9

Eni izmed redkih ste, pred katerimi se odpirajo nova vrata. Prepričajte se, da vas vodi srce, in ne ego. Ne delujte iz potrebe, temveč iz ljubezni.

Lekcije 19. tedna

Zdrava doza ega je seveda dobrodošla, sicer bi bili predpražniki. V tem tednu pa bodimo dovolj samokritični in se vprašajmo, ali se nemara mi do oseb okoli sebe (občasno) ne obnašamo, kot da bi bili njihovi predpražniki.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri