Numeroskop: "Počnite s srcem, ali pa se raje ne lotevajte.''

Numeroskop od 1. do 7. 6. 2020. 

Numeroskop: "Počnite s srcem, ali pa se raje ne lotevajte.'' (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
1. 6. 2020

Lekcije 23. tedna:

Koliko vaših ciljev in obveznosti izhaja iz srca in vam prinaša iskreno srečo, in koliko izvira iz pričakovanj okolice, zadovoljevanju osnovnih življenjskih potreb?

V kolikšni meri zapravljate svojo kreativno iskrico za opravljanje, pritoževanje, opazovanje življenja drugih, morda primerjanje, utemeljevanje razlogov zakaj nečesa ne morete ali zakaj je nekaj tako presneto (pre)težko, namesto da bi premagovali točno te ovire in izzive? 

Kadar sledimo klicu svoje duše, radosti srca, smo neustavljivi. A kaj, ko največkrat ostajamo v območju jeze, motivacije iz zamere in pomanjkanja, namesto da bi se trudili ustvarjati iz višjih vibracij, vibracij radosti. Zadoščenje, ki ga čutimo ob maščevanju, je nizka energija. Radost, ko osrečimo ljubljeno osebo, je neprimerljiva. Osrečite sebe, kot bi osrečili najbolj dragoceno osebo na svetu. Ker ravno to ste: najbolj dragoceni na svetu. Svet za vas nima pomena, če vas ni.

Ni samo kliše, rek: ''Vse, kar počnete, počnite s srcem, ali pa se raje ne lotevajte.'' In vsi, ki ste zmajali z glavo, češ, kako naj ljubim svojo službo ali neko stresno situacijo, se opomnite, da tudi najslabša služba na svetu prinese prihodek, ki ga denimo brezdomec nima in bi z največjim veseljem (za razliko od vas) sprejel isto službo, iste pogoje in z veseljem delal. Podobno velja za vse situacije, našli boste nekoga, ki bi bil za to, kar imate vi, neizmerno hvaležen.

Pričnite s hvaležnostjo, za to, kar imate, da bi dosegli več. Skušajte se dvigniti iz nizkih energij presojanja, pritoževanja in upiranja spremembam.

Teden pred vami prinaša ugoden veter za spremembe, po katerih že dalj časa hrepenite.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Se počutite ujete in nemočne?
  • Kaj ste nazadnje skakali od veselja?
  • Če bi danes umrli, kaj bi obžalovali? 

UGODEN ČAS ZA

  • Kreativna ustvarjanja
  • Prigode na kratkem potovanju
  • Spremembo oblačenja

Število življenjske poti 1

Zelo možen je čustven preobrat. Opazujte tiste občutke, katerim sicer niste posvečali veliko pozornosti. Prinašajo sporočilo.   

Število življenjske poti 2

Bolj odločni bodite. Je že res, da niste vedno radi v središču pozornosti, a zdaj ni čas za omahovanje in cincanje. Delujte!

Število življenjske poti 3

Sprejmite preobrazbo, ki se dogaja znotraj vas. Prav nič drugega vam ni potrebno storiti. Opazujte sebe in spremembe v vas. 

Število življenjske poti 4

Pred noge vam bo položena nova priložnost, drugače zamaskirana kot sicer, v neki zadevi, s katero imate že dalj časa tegobe. Preudarno.

Število življenjske poti 5

Dinamičen teden bo, v katerem se osredotočite na svojo daljno prihodnost. Kakšna bo? Poglejte misli in dejanja današnjega dne.

Število življenjske poti 6

Pogovor bi lahko rešil ali pa razrešil zadevo. Se bojite konca? Vas je strah drugačnega izida, kot ste si vi zamislili? Ne manipulirajte.

Število življenjske poti 7

Domišljija bi vam lahko malo ponagajala, zato ne verjemite vsemu, kar slišite, pa če bi si še tko želeli, da je res. Raje ustvarite željeno.

Število življenjske poti 8

Ne dopustite strahu in omejitvam preteklosti, da bi vladale sedanjosti. Postavite nove temelje, ustvarite nove vzorce in navade.

Število življenjske poti 9

Spremembe so del življenja, ki pa se ne bo spremenilo, če se boste skrivali za vedno istimi izgovori. Vi ustvarjate. Ustvarite nekaj lepega.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri