Numeroskop: Potrpežljivost bo na preizkušnji

Numeroskop od 25. do 31. 5. 2020. 

Numeroskop: Potrpežljivost bo na preizkušnji (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 5. 2020

Lekcije 22. tedna: 

Mojstrski teden pred nami nam bo pred noge položil mojstrske izzive. Naša potrpežljivost bo na preizkušnji.

Kaj kali vaš notranji mir in kaj ga krepi, naj bosta poglavitni vprašanji tega tedna. Kako ste v vsakem trenutku (tudi kadar ste jezni) boljši človek?

Mojstrski teden bo krepil mojstra v nas. Izzivi, ki se bodo pojavili, bodo tako pritiskali na naše gumbe (kako zabavno). A prišle bodo tudi nagrade!

Opazujte, kako se odzivate na nepričakovane priložnosti, ki od vas pričakujejo spremembo ter nekaj, kar ni v vaši navadi. Greste ven iz svoje cone udobja, ali se skrijete za izgovori? Pravico imate reči 'ne', brez da bi se morali opravičevati ali pretirano utemeljevati svojo izbiro. Vsaj ena prigoda tega tedna bo ravno tovrstno asertivnost od vas pričakovala. 

Jeza. Kdaj in kako je dobrodošla? Kadar nas opozori, da se prehaja naše meje. Če pa temelji na našem prepričanju, da imamo mi prav, kaj naj bi druga oseba storila, pa seveda ni na mestu in nas opozarja na neko lastno nezadovoljstvo. Tako kot imate pravico reči 'ne', imate pravico reči 'jezen/jezna sem, ker se do mene ne vedeš spoštljivo, korektno …' in kadar se obnašanje ne spremeni, je čas za spremembo. Saj veste, drugih ne morete spremeniti – le sebe in izbiro oseb okoli sebe.

V tem tednu bo to ključno, saj bodo te izbire trajnejše kot sicer. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ste, kdor si želite biti?
  • Kdo točno si želite biti?
  • Znate reči 'ne' svojim dragim?
  • Znate reči 'ne' sebi?

UGODEN ČAS ZA

  • Duhovno delo
  • Izobraževanje
  • Bolj zdravo prehrano
  • Prenovo doma 

Število življenjske poti 1 

Nepričakovan obrat bi se lahko zgodil. Vaša sposobnost razmišljanja z lastno glavo vam bo tokrat zelo prav prišla. Odzovite se umirjeno. 

Število življenjske poti 2 

Kolikokrat ste v življenju resnično postavili sebe na prvo mesto? Postavite se na enakovredno mesto, pa bo lažje. (Enako) pomembni ste.

Število življenjske poti 3

Pravijo, da je resnica relativna in, o, kako jo je možno z domišljijo obarvati. Tokrat ne bo možno prilagoditi dejstev ali razlage. Pogovorite se.

Število življenjske poti 4

Na vas bodo energije še posebno vplivale, zato razmišljajte izjemno dolgoročno in se odločajte za najboljši možen scenarij. Zaupajte vase!

Število življenjske poti 5

Se morda kakšen del vas upira zdravljenju? Včasih je ''težko je'' pravzaprav izgovor in beg, ne zgolj ocena. Vztrajajte. Zmorete, veste.

Število življenjske poti 6

Kako bi se do sebe obnašali, če bi bili vi tista oseba, ki jo vi najbolj obožujete? No, poskusite biti tako pozorni do sebe. Zaslužite si ljubezen.

Število življenjske poti 7

Nasvet ali usmeritev vas čaka skrita na prav posebnem mestu te dni. Lahko bo zelo subtilna, zato bodite pozorni. Povežite se z nekom.

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži, kar je znotraj mojstrskega tedna še poseben blagoslov. Ustvarjajte! Naj ima vaša kreativnost proste roke. Uživajte! 

Število življenjske poti 9

Pred vas se bodo postavili izzivi daljne preteklosti in prihodnosti. Sta si enaki? Kaj ste vmes storili, da bi ju spremenili? Analizirajte svoje izbire. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri