Numeroskop: Pred nami je teden manifestacij. Začnite postavljati odločne cilje.

Preberite numeroskop za teden od 20. do 26. februarja, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.

Numeroskop: Pred nami je teden manifestacij. Začnite postavljati odločne cilje. (foto: profimedia) profimedia
20. 2. 2023

Izivi 8. tedna 

Tako zgoraj, tako spodaj. Tako znotraj, tako zunaj?

Za nami je karmični teden, katerega namen je bil prepoznavanje slabših izbir. Vse, kar je v nas, se odraža okoli nas. V kakšnem stanju je vaš dom? Najverjetneje v zelo podobnem kot je vaše telo. V kakšnem stanju je vaše telo? Najverjetneje v zelo podobnem kot vaša duša, um in srce. V kakšnem stanju so osebe okoli vas? Najverjetneje v pravi poravnavi z vašimi in svojimi izzivi karme, uma, podzavesti.

Vsi teorijo poznamo. Ta teden opazujete dejanska prijateljstva in odnose, ki jih imate. Ocenite dejansko stanje svojega telesa, umskih zmogljivosti, čustvene zrelosti, duhovne modrosti … za to bosta potrebna čas in predvsem iskrenost.

Osmi teden je teden manifestiranja. Kot tak je izjemno dober za pregled naših prepričanj, na podlagi katerih izbiramo osebe okoli sebe in izkušnje z njimi. 

Zakaj se narcisu večinoma vse posreči brez truda? Ker verjame, da je najboljši na svetu in, da se svet okoli njega vrti ter, da si zasluži najboljše, čeprav morda potoži, da je vedno zadnji v vrsti. 

Ne verjemite besedam, temveč dejanjem. Tudi svojim.

Posezite po nemogočem ta teden!

Verjamem, da zmorete!

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kako bi opisali svoj ego?

Kdaj vam ego nagaja? 

Kdo v vaši bližini ne totalen ego trip?
Zakaj je v vaši bližini? 

UGODEN ČAS ZA:

Postavitev novih, odločnih ciljev

Pogovor z avtoriteto

Manifestacijo

Odločnost, ki vodi k odličnosti

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Ego je naš notranji zmajček tolovajček, in ga imam vsi. Kako boste svojega kar najbolj negovali, da se bo pomiril? Ne zahtevajte vsega v enem dnevu.

Število življenjske poti 2

Nekdo bi se lahko postavil za vas, brez da bi vi to sploh izvedeli. Morda oseba, morda vaši vodniki, morda predniki. Bistvo je, da ste varni. Odločno!

Število življenjske poti 3

Povezujte se z osebami, ki so pozitivno produktivne. Bodite obdani z lepimi, čistimi vibracijami. Oddajajte svoj optimizem v okolico. Sonček ste, zato sijte!

Število življenjske poti 4

Vklopite svojo domišljijo kolikor se jo le da. Zakaj bi bili ujeti v poznanih vzorcih in pričakovanjih? Kako je lahko vaše življenje fenomenalno? Kako?

Število življenjske poti 5

Temelji so pomembni v življenju. Vas vaši sidrajo ali zaradi njih tonite? Morda je samo potrebno sidro (temelje) postaviti drugam, pa vam bo hitro odleglo. 

Število življenjske poti 6

Naj vas močna čustva ne odvrnejo. To ne pomeni nujno, da gre za dramo ali manipulacijo ter prisilo. Dopustite dan ali dva, da se strasti umirijo.

Število življenjske poti 7

Čustva bodo glasnejša, saj imajo posebno pomembno sporočilo za vas. Lahko se pojavi v obliki nove zaljubljenosti in navdušenja. Dopustite si uživati.

Število življenjske poti 8

Resnica vam bo dala krila. Ne bojte se poleteti na njih. Najmočnejši ste, ko ste v svoji resnici, kajne? Naj torej zasije vsa resnica, da boste tudi vi močnejši.

Število življenjske poti 9

Odločneje v pogovor s seboj, ne izgubljajte časa, ampak si kar pogumno povejte vse, kar vam leži na duši, pa najraje ne bi priznali. Kar pričniva …