Numeroskop: Kaj nam prinaša karmično število 7?

Preberite numeroskop za teden od 13. do 19. februarja, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.  

Numeroskop: Kaj nam prinaša karmično število 7? (foto: shutterstock) shutterstock
13. 2. 2023

Karmični teden pod vplivom števila 7

Zavedati se moramo, da je število 7 zelo subtilno, obenem močno in neizprosno. Deluje znotraj, v naši podzavesti, na našem nezavednem in v našem umu. To pomeni, da se seka usode morda niti ne bomo kaj dosti zavedali med tekanjem od ene k drugi obveznosti. 

Karmični dnevi, 13., 14., 16. in 19. bodo ključni dnevi močnejših energij. Na te datume ne podpisujte pogodb, ne imejte pomembnih pogovorov (čeprav se bodo najverjetneje vseeno odvili) in ne izzivajte usode.

Ne ustrašite se napetih energij. Drevesa potrebujejo veter, da jih počeše in osveži, pomaga odvreči stare liste in gnile sadeže. Mi pa potrebujemo veter Karme, da nas malo ''nagliha'' v pravi smeri. Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni in to velja za vse nas. Vsi smo kdaj brcnili v temo, ko smo imeli najbolj plemenite namene in želje v mislih.

Zato, hvaležno sprejmimo opomnike in opozorila, ki nam jih ta teden prinaša. Ponovno pa opozarjam, da bo večina sporočil očem zakritih. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Česa se bojite?
Katero skrivnost bi radi vzeli s seboj?

Česa pa si ne priznate

Kako bi lahko delovali bolje? 

UGODEN ČAS ZA:

Delo na sebi

Prepoznavanje slabših izbir

Razumevanje tujih slabih izbir

Učenje in nadgrajevanje sebe kot osebe

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Ego bi lahko bil glasnejši te dni. Že imate lahko prav, res je, ampak – kako pa izražate svoj prav in svojo avtonomnost? Bodite mirni. Pritisk bo minil.

Število življenjske poti 2 

Vedno obstaja srednja pot. Če je druga oseba noče videti, je na vas, da to uvidite in ne upate več. Nalijte si čistega vina. Čas je za vas boljše odnose.

Število življenjske poti 3

Bolj odločni bi lahko bili, zato jasno izrazite svoje meje, pričakovanja in stališča. Izražajte se kratko in jedrnato, da ne bi prihajalo do nesporazumov. 

Število življenjske poti 4

Raziskujte nasprotje sebe. Dopustite možnost, da vas bo nečesa naučila ravno tista sfera, zadeva, koncept, ki vam gre najbolj na živce. Radovedni? 

Število življenjske poti 5

Lahko bi se počutili bolj navihane, pa tudi morda bolj čustveno ranljive. Nič hudega, saj ste človek s srcem. Ne natrpajte si preveč svojega urnika te dni. 

Število življenjske poti 6

Strah je le misel, zato mu ne verjemite preveč. Pravzaprav, premislite si! Od zdaj naprej verjemite, da vam prav nihče ne more škodovati. Varni ste.

Število življenjske poti 7

Čas je za drugačen pogled na nekaj, kar je močno zakoreninjeno v vas. Morda pa je potrebno nekaj preprosto spustiti. Morda se mora nekdo sam naučiti. 

Število življenjske poti 8

Ljubezen do sebe je v vašem primeru lahko zelo zahtevna. Občasno ste samo destruktivni, zato namerno umirjajte svoje misli in energijo te dni.

Število življenjske poti 9

Nauki letijo vsepovsod okoli vas. Ste duša, ki bi rada pomagala, a včasih ne najdete načina kako bi pozdravili svojo lastno bolečino. Uravnovesite.