Numeroskop: Previdno v novih odnosih

Numeroskop za teden od 27. 7. do 2. 8. 2020. 

Numeroskop: Previdno v novih odnosih (foto: Pexels) Pexels
27. 7. 2020

Lekcije 31. tedna: 

Vse nas je že kdaj tepel drobni tisk. Bodite še posebno pozorni na izrečeno med vrsticami ter na energijo, ki jo zaznavate. Vsi smo nekoliko ''razglašeni'', zato v tem času ni priporočljivo sprejemati ključnih dolgoročnih odločitev. Učite se zaupati tako v sebe kot v druge. Vedno znova. 

Zaupanje naj bi bilo zasluženo, a kaj, ko ga mnogokrat podarjamo prehitro, saj se ne želimo zameriti. Pa pomislite, ali se boste zamerili sebi, ker razdajate slepo zaupanje?

Seveda ni razloga, da bi sklepali, da je nekdo slab brez razloga. A vseeno te dni previdno v novih odnosih, saj smo vsi drugačni kot sicer. Morda sami sebe ne spoznate, morda so se vaši najbližji spremenili, morda svet okoli nas… Zavedajte se, da je vse to le del večjega procesa, ki se bo zaključil leta 2023. 

Kdo boste vi? Kako bo izgledalo vaše življenje? Samo od vas je odvisno in od vaših odločitev.

V tem času ne nasedajte ničemur, kar bi vas želelo prepričati, da ste ogroženi. Četudi se morda ne počutite dobro ali močni, ste. 


VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kdo ali kaj vas krepi?
  • Kdo ali kaj vas šibi?
  • Komu posvečate več pozornosti?

UGODEN ČAS ZA

  • Razstrupljanje
  • Cilje, ki bodo aktualni v roku 3 do 4 let 

Število življenjske poti 1 

Znova spremembe in negotovost, ki pa nosijo jasno sporočilo: rast je možna. V kateri smeri se bo odvijala, pa je odvisno od vas.

Število življenjske poti 2

Pomemben teden za vaše odnose z najbližjimi in seveda za odnos, ki ga gojite do sebe. Učite se ljubite sebe. Kar pogumno.  

Število življenjske poti 3

Opazili bi lahko povečano skeptičnost. Upoštevajte se, a ne sklepajte prehitro. Vrata (odnos), ki bi jih zaklenili sedaj, morda niso prava. 

Število življenjske poti 4

Odločitev ni dovolj, potrebno bo delovanje. Razbijte v manjše korake in pripravite dolgoročen načrt – za vsaj 4 leta. 

Število življenjske poti 5

Znati sprejeti drugačnost je včasih težko, če le-ta pritiska na vas, da bi bili drugačni. Kaj pa, če bi se obdali s sebi podobnimi? 

Število življenjske poti 6

Ste opazili nov jaz v sebi in svet okoli sebe? Potrudite se ga kar najbolje opisati, saj boste le tako lahko novega sebe izboljšali.

Število življenjske poti 7

Nekdo bi vam lahko pomagal uvideti nekaj, kar vam že dalj časa zre v oči, pa ne prepoznate sporočila. Zato se ne prepirajte, prisluhnite. 

Število življenjske poti 8

Sreča, oziroma možnosti zanjo, se vas drži. Zdaj postavljate temelje dolgoročni sreči, zato jim namenite več časa kot bi sicer.

Število življenjske poti 9

Telo bi vam lahko prineslo posebno sporočilo ali občutek. Ne zanikajte ga. Razen, če si želite neko (bolečo) izkušnjo ponoviti. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: