Numeroskop: Prvi teden januarja prinaša introvertirano energijo

Preberite numeroskop za teden od 2. do 8. januarja, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.  

Numeroskop: Prvi teden januarja prinaša introvertirano energijo (foto: profimedia) profimedia
2. 1. 2023

 

Izziv 1. tedna

V novo leto stopamo pod vplivom retrogradnega Merkurja, ki ga bomo v prvem tednu še posebno čutili, vsak na svoj način. Prvi teden bo takoj postregel z vplivi števila 7 (seštevek letnice), ki prinašajo bolj introvertirano energijo: Morebitni nesporazumi tako ne bodo presenečenje.

Pojavila se bo potreba po nekaj več, po napredku in pa po delu na sebi. Kot mnogokrat, bomo tudi letos postavljali nove cilje v novem letu. Opazili boste, da so se vaše vrednote v zadnjih letih spremenile. Ker smo stopili v leto dela na sebi, duhovne in osebne rasti, naj bodo vaši cilji s tem usklajeni.

Vsak posameznik je unikat. Vi ste unikat. Naj bodo prvi dnevi novega leta odsev vas in ne pričakovanj okolice. Morda boste potrebovali več miru in počitka, časa zase – s tem ni nič narobe.

Bodite kot zvedav triletnik. Raziskujte sebe. Raziskujte osebo, v katero ste se spremenili v zadnjih letih. Kdo ste?

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kaj občutite, če vas vprašam kje potrebujete NAPREDEK?

Ne spremembo, ne ponovno priložnost, temveč NAPREDEK.

UGODEN ČAS ZA:

  • Duhovno rast
  • Osebno rast
  • Prepoznavanje podzavestnih vzorcev

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Vzemite si čas za pogovor s seboj. Kako ste kaj? Vprašajte tudi sami sebe to vprašanje. Ustavite se in si postavite to vprašanje. Kako ste kaj? 

Število življenjske poti 2

Kakšne osebe vas obdajajo? Vas izpolnjujejo? Vzemite si kvaliteten čas za sebe in ti dve vprašanji, četudi vam morda odgovori ne bodo všeč.

Število življenjske poti 3

Vprašanje tedna je: česa vas je najbolj strah? Pa, bi bilo resnično tako grozno, ali vas je morda preveč strah? Naj vas dvomi ne hromijo.

Število življenjske poti 4

Katerim spremembam se upirate? Morda gre za napredek, morda gre le za potrebno po bolj prostem vdihu in izdihu, le vi veste kaj.

Število življenjske poti 5

Ljubezen do sebe ni nikoli lahka, Bi dejali, da imate sebe točno takšne kot ste, iskreno radi? Te dni bi lahko bili malo bolj dramatični.

Število življenjske poti 6

Lažje se boste dokopali do odgovora na tole vprašanje: živite svoje poslanstvo, ali živite za druge? Ste kdaj na prvem mestu?

Število življenjske poti 7

Potreba po rezultatih bi se lahko povečala. Bi dejali, da ste produktivni in učinkoviti? Včasih ostajamo le pri idejah (zaradi perfekcionizma).

Število življenjske poti 8

Poraja se vprašanje ali znate sprejemati resnično dobro za sebe? Včasih nimamo sita. Zdaj je čas, da spremenite svoje pogoje dostopa.

Število življenjske poti 9

Vemo, da ste duša sočutja, a včasih ste do sebe hudobni. Se vam kdaj zdi, da je (vas za vse, le za vas same ne? Morda je zdaj pravi čas za vas.