Numeroskop: V tem času bi se lahko počutili ujeti v začaran krog

Numeroskop od 15. do 21. 6. 2020. 

Numeroskop: V tem času bi se lahko počutili ujeti v začaran krog (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
15. 6. 2020

Lekcije 25. tedna: 

Resnice si včasih ne želimo videti, zato je tudi ne vidimo. Zatiskamo si oči, gluhi smo za dobronamerna opozorila prijateljev, slepi za znake Vesolja. V tem času bomo ugledali nekaj, česar nismo želeli sprejeti. Na lep ali pa manj lep način, izbira je vedno naša. 

Resnica pa ni vedno le ena sama, zato tudi pojme kot so korektnost, integriteta in spoštovanje težno opredelimo. Vsaka zgodba ima vsaj dve plati. V tem tednu se bo razkrivala ta temna. 

Temna plat zgodbe ni nujno slaba – je zgolj zakrita. Morda boste končno razumeli na kakšen način sami sebe sabotirate ter tako dobili uvid, kako spremeniti način delovanja.

Namreč: vedno se sami odločamo, kako delujemo. Lahko pogojujemo svoje odzive s slabimi izkušnjami, otroštvom, strahom itd., a dejstvo je, da smo le sami odgovorni za vsako izbiro.

Izbiro lahko spremenimo. Izbira je le misel, zamisel. Spomin je misel. Strah je misel. Premislite si!

V tem času bi se lahko počutili ujeti v začaran krog. Če vas to jezi, pomeni, da ste ga že zdavnaj prerasli.

Opustite tudi besede, ki hranijo pomanjkanje, skrbi in nezaupanje!

Zmorete? Seveda!

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Napišite eno zadevo, za katero verjamete, da je ne zmorete? 
  • Zakaj tako menite?
  • S katerimi argumenti bi sebe prepričali, da temu ni tako?

UGODEN ČAS ZA

  • Nova prepričanja
  • Pravičen izid spora 
  • Prilagajanje nastali situaciji
  • Osvoboditvi omejitev

Število življenjske poti 1 

Končno se bo (znova) prebudila vaša podjetna žilica. Postavite svoj urnik na novo. Preuredite prioritete in količino časa, ki jim namenjate. Dodajte cilje.

Število življenjske poti 2

Zadnji tedni so vas pripravljali na korak naprej, na val sveže in nove energije, ki bi vas zlahka zajel ta teden. Ohranite trezno glavo in lastno presojo.  

Število življenjske poti 3

Polni idej, energije in zanosa boste. Ne prenaglite se in ne obupajte, če se stvari ne bodo odvijale dovolj hitro. Brezvoljni? Obudite eno svojo strast.

Število življenjske poti 4

Nekdo bi vam lahko pomagal, a seveda bi se lahko v vas pojavil dvom. Kaj, če ima ta oseba nekaj slabega za bregom? Morda pa ni iskrena? Preverite.

Število življenjske poti 5

Ustvarjajte lepo, ne grdo. Uresničite zaželeno, ne neprimerno. Vsak je svoje sreče kovač pravijo. Kaj vedno znova ustvarjate, kar ni dobro za vas?

Število življenjske poti 6 

Končno se bodo energije nekoliko umirile in ne bodo tako zahtevne. Tako kot pomirimo otroka, pa tokrat umirite sebe, če bi se pojavil strah.

Število življenjske poti 7 

Lahko bi nihali med dvema izbirama, v razpoloženju, v mnenju – v vsem. Vsak nihaj prinaša nauk in drugačen pogled na svet, na vas, na okolico. 

Število življenjske poti 8

Ljubezen, čustva, romantika, poletje, sonce, usvarjanje... Pozitiven teden se vam obeta, če boste ljubeči do sebe. Če boste mačehovski, pa ne.

Število življenjske poti 9 

Vklopil se bo razum na nekoliko nenavaden način. Samokritičnost je lahko dobrodošla, kadar je korak na osebnostni rasti. Kdaj in kaj bi lahko storili boljše kot bi lahko?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: