Numeroskop: Se počutite varno?

Numeroskop od 8. do 14. 6. 2020. 

Numeroskop: Se počutite varno? (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
8. 6. 2020

Lekcije 24. tedna: 

So počutite varni? Je v vaši bližini nekdo, ki bi vas lahko zaščitil? V kolikšni meri se zanesete sami nase? Menite, da bi oz. da ne bi zmogli? Vprašanja zaupanja v sebe so ta teden zamaskirana v situacije, ki bodo "padale z neba". Če vam kdo stopi na žulj, je skrivni namen v ozadju potrditev, da zmorete! 

Dolgoletni odnosi in način komuniciranja bodo v ospredju te dni. Možne so bolj intenzivne situacije, ki pa bodo zgolj potrdile, da ste (ali pa ne) v zdravem odnosu z osebami, ki so vami večji del življenja ali pa predstavljajo ključen del le – tega. Torej, starši, otroci, sorodniki, prijatelji iz otroštva in partnerji. Lahko bi se pojavile nove osebe, ki bi navidez izrinjale stare.  

Mi druge učimo, kako se lahko do nas vedejo. Dopuščamo ali pa ne. Zagotovo so okoli nas tudi manipulatorji, toksične osebe, katerih spremenili ne bomo. Spremenimo pa lahko količino in globino stikov, katere imamo z njimi. 

Energija tedna pozornost vrača k vam – ne usmerja je v druge. Ko znamo spoštovati sebe, znamo zahtevati spoštovanje, namesto da bi se zanašali, da bo druga oseba spoštljiva. 

Celoten junij bo pred nas postavljal izzive Ljubezni do sebe. V tem času je predvidevati, da boste morali mejo postaviti tudi sebi. Če ste pred odločitvijo, izberite odgovorno, pošteno, za zdravje dobro in dolgoročno modro. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj prinaša ta odločitev?
  • Kakšno življenje danes živite?
  • Kakšno življenje danes ustvarjate?

UGODEN ČAS ZA

  • Utrditev obstoječih odnosov
  • Delo na samopodobi
  • Vztrajanje pri zadanem 

Število življenjske poti 1 

Nekoliko bolj racionalno boste pristopali k čustvenim izbruhom okolice ter izzivom nezrelih potez. Možno je, da boste preprosto – odšli. 

Število življenjske poti 2 

Energija, ki od vas pričakuje več odločnosti in samoiniciativnosti se iz prejšnjega tedna nadaljuje. Še imate možnost spremembe smeri toka

Število življenjske poti 3

Hrepenenje po ozdravitvi dela notranjega otroka, spomina ali neizpolnjene potrebe iz otroštva se bo okrepilo. Čas za zdravljenje tu. 

Število življenjske poti 4

Vsaka nova pot je negotova. V resnici nikoli nimamo zagotovila, da se bo nekaj dobro končalo. Zakaj potem ne bi sami prijeli bika za roke in pričeli?

Število življenjske poti 5

Izvrstno ste se sposobni prilagoditi, a kaj, ko včasih v vnemi dogajanja pozabite kaj ste vi želeli. Obudite svoj lastni fokus in smer poti življenja.

Število življenjske poti 6

Svoboda je stanje uma. Niste svobodni, če ujčkate zamere, neizpolnjene upe in podobno. Osvobodite sebe svojih želja, kadar vas žalostijo. 

Število življenjske poti 7

Bolj čustveno bi se lahko odzivali kot sicer. Zelo pomembno je, da ozavestite, kaj je ta odziv sprožilo, saj ga najverjetneje ni to, kar mislite, da ga je.

Število življenjske poti 8 

Resnica vedno najde pot, četudi čez leta. Zadoščenje pa je občutek, ki ne zdravi, zato ga ne iščite. Raje se naučite, kako naslednjič biti bolj preudarni. 

Število življenjske poti 9

Namenite več časa poslovni plati. Reorganizirajte se, bodite bolj učinkoviti in opustite vse, kar vas črpa ter ne nosi zaželene rezultate. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: