Numeroskop: September je mesec zdravljenja preteklosti

Preberite si numeroskop za teden od 5. do 11. septembra. 

 
Numeroskop: September je mesec zdravljenja preteklosti (foto: shutterstock) shutterstock
5. 9. 2022

Lekcije 36. tedna: 

Če vera gore premika, kaj je šele ljubezen zmožna? Premakniti vas.

Velika razlika pa je ali 'ljubezen' izvira iz strahu ali zaupanja. Kar nekaj dogodkov v tem tednu nam bo pomagalo razumeti in predvsem doživeti razliko. 

Le ljubezen zdravi. Brez ljubezni se nobena čustvena rana ne pozdravi. Lahko ostane otopela, kar bi lahko na fizičnem telesu primerjali z mrtvim tkivom. 

Ne bojte se. Ne bomo 'umirali' ta teden. Zdravili bomo. Katere rane pa lahko odpremo in jih očistimo, nežno oskrbimo?

September je mesec zdravljenja preteklosti. Namerno si vzemite več časa za retrospekcijo. Ozrite se nazaj v najbolj boleče trenutke. Danes ste dovolj močni. Naj spolzi solza po licu. Zjokajte se, če je to potrebno. Saj niste kamen. 

Nato pa tako kot bi oskrbeli fizično rano, poiščite način objemanja z ljubeznijo in svetlobo. Blagoslovite izgube in tiste, ki so vas prizadeli. Naj se bolečina spremeni v nekaj dobrega, nekaj produktivnega. Četudi gre za zelo negativno izkušnjo, jo je zagotovo možno blagosloviti in sebe tako osvoboditi. 

Razumevanje ne pomeni odobravanje. Lahko razumemo, kaj je nekoga vodilo po poti slabih izbir. To ne pomeni, da odobravamo slabo pot. To pomeni, da razumemo zakaj in tako lahko pomagamo, da izbira drugače.

Česa vas je za nazaj sram? Razumite se. Tako boste ozdravili situacijo in je ne boste ponovili. 

Poseben namig: nekomu, ki vam resnično ni pri srcu, pomagajte v tem tednu. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj ste pometali pod predpražnik?
  • Kdo vas je sram, da ste bili?
  • Koga v družini / med prijatelji vas je sram? 

UGODEN ČAS ZA:

  • Zdravljenje
  • Pomoč šibkejšim
  • Odpuščanje 

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Ne stopajte na novo pot. Bodite novi vi in nova, boljša pot se bo pojavila sama od sebe. Kakšna bo vaša nova realnost? Od danes naprej delujte drugače. 

Število življenjske poti 2

Povezujte se z osebami, ki podpirajo vašo rast in ne zadržanost. Naj vas okolica krepi, spodbuja in ponudi roko, ob kateri se zravnate. Nikakor pa naj ne podpira žrtve. 

Število življenjske poti 3

Ustvarjajte kot bi se pogovarjali z najbolj darežljivim božičkom. Stojite v največji trgovini, kar obstaja. Vse je na voljo. Stojite namreč v vesolju. Le česa mislite tam ni?

Število življenjske poti 4

Strah se včasih izvrstno zamaskira v kontekst: ''tako je prav.'' Kaj je prav in kaj je narobe je mnogokrat odvisno od cele vrste dejavnikov. Naj vas ne bo ničesar strah.

Število življenjske poti 5

Sprememba je zdravilna dokler ima zdravilno smer. Je možno, da nekje nekoliko hrepenite po spremembi le zato, da se nekaj dogaja in ne gre v pravi smeri?

Število življenjske poti 6

Veliko se ponavljamo o ljubezni do sebe in ravno tak občutek bi se lahko pojavil: da se življenje ponavlja. Kaj lahko tako spremenite, da bi preprečili še eno razočaranje?

Število življenjske poti 7

Vse v sebi nosi duhovno izkušnjo, to vemo. Komu pa ste vi, vaša presenca, duhovna izkušnja? Zavedajte se, da ste na nek način učitelj svoji okolici. Sijte močneje.

Število življenjske poti 8

Zdaj je vaš čas. Bolj kot se boste ljubili, več dobrega boste ustvarili. Bolj kot boste dvomili, več bo polomije. Primite svoje življenje v svoje roke in preprosto ustvarjajte. 

Število življenjske poti 9

Marsikdaj se zdravljenja niti ne zavedamo, saj včasih ga ne spremljata ognjemet in glas siren. Nujno bo potreben kvaliteten čas za sebe. Čustva vam prinašajo sporočilo. 

Tekst: LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com

Vas zanima tudi: