Numeroskop: Tik pred uspehom je najtežje

Numeroskop 14.  –  20. 12. 2020: Srce naj spregovori! 

Numeroskop: Tik pred uspehom je najtežje (foto: pexels) pexels
14. 12. 2020

Lekcije 51. tedna:

Ne vrzite puške v koruzo tik pred zdajci. Mnogokrat je ravno tik preden nam uspe, najtežje. V roku dveh tednov se energija (znova) spreminja, zato se sedaj urimo v potrpežljivosti in osredotočenosti na zadane cilje. Obenem pa ta tedne prinaša (spet) izzive postavljanja meje. 

Stopamo v močno leto sprememb, zato nas dogodki okoli nas vedno znova opominjajo, da lahko sebe kot osebo razvijamo in svet okoli sebe polepšamo ter izboljšamo.

Ta teden je namenjen učinkovitosti. Opazujmo, ali se znamo prilagoditi spremembam in kako? Pravzaprav se vprašajmo, ali se na spremembe odzivamo, ali jih sami sprožamo. Zelo jasno bo postalo, ali smo opazovalci in sledilci trenda ali smo pravzaprav samostojni v svojih izbirah. Ne čakajte na pobudo. Kako ste lahko bolj učinkoviti? Kateri pristopi ne delujejo?

Ta teden spremenite besede, ki jih uporabljate, in opisujte svoje želje, cilje in pripombe bolj natančno in z manj čustvenega naboja (ne zbujajte občutka krivde).

Bodite sprememba!

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kdaj sebi rečete 'ne'?
  • Kdaj drugim rečete 'ne'?
  • Kdaj svojim dragim rečete 'ne'?
  • Kdaj ne rečete 'ne', čeprav si tega želite?

UGODEN ČAS ZA:

  • Pogovor z bližnjimi
  • Čas za sebe
  • Razvajanje sebe

Število življenjske poti 1

Vsega vam ne bo potrebno doseči v enem dnevu, niti to ni namen. Življenje vas uči doživljanja trenutka. Kako lahko 'podaljšate' lepo in sprejmete manj prijetno brez živciranja? 

Število življenjske poti 2

Lažje boste izrazili svoje mnenje sogovornikom, ki so agresivni v komunikaciji. Jasno zadajte namen svojemu sporočilu, uporabljajte kratke in močne stavke ter: spregovorite!

Število življenjske poti 3

Komunikacija se bo spremenila, vaše želje bodo morda ubrale povsem novo smer. Vse ste vi. Nihče drug se ni naselil v vas – morda ste si pa končno drznili priznati svoja čustva?

Število življenjske poti 4

Popestrite svoj vsakdan: oblecite se v bolj žive barve, pojte in pomigajte z boki, ko kuhate ali delate, bodite več časa v naravi in v družbi veselih ljudi. Čas je za ustvarjanje!

Število življenjske poti 5

Se vam v določeni situaciji zdi, da se življenje vrti v krogih? Sporoča vam, da ste to prerasli. Le vi ste tisti, ki lahko ta krog preseka. Nihče ne more živeti vas namesto vas.

Število življenjske poti 6

Obeta se vam bolj avanturističen teden, v katerem boste bolj drzni. Naj vas strah ne zavira, a vseeno bodite previdni. Imejte rezervni plan na zalogi preden se lotite novega.

Število življenjske poti 7

Niste ljubitelj oseb, ki rade zganjajo dramo, a ravno drama se vam lahko zdaj zgodi. Prepoznajte rdečo nit in osvobodili se boste pritiska okolice. Ne odreagirajte z jezo.

Število življenjske poti 8

Izjemen čas za učenje vsega eksotičnega in za povezovanje z osebami iz tujine. Vsaka drugačnost bo bolj zanima, zato predrugačite tudi sebe. Kdo bi bili, če bi se rodili drugje? 

Število življenjske poti 9

Podjetneje se lotite projektov, idej in obljub na katere ste že pozabili. Lažje jih boste dokončali in občutek bo izvrsten! Odločnost in dejanja se bodo hitro obrestovala.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Lili pa vas vabi tudi na Webinar z Lili Sorum: Leto 2021

Poglejte si še: