Numeroskop: Trenutni pritiski so močni in življenjsko pomembni

Numeroskop od 28. 9. do 4. 10. 2020 

Numeroskop: Trenutni pritiski so močni in življenjsko pomembni (foto: pexels) pexels
27. 9. 2020

Lekcije 40. tedna: 

Energija števila 40 je izjemno močna v kombinaciji z letnico 2020. Ko nas obdajajo energije reza, strahu in pa preobratov, se lahko zgodi karkoli. Celotno leto nas je pripravljalo na test: si drznite biti vi?

Teden preobratov, napada strahu in dvoma, okrepljenega občutka miru in varnosti, nasprotij in potrebe po reakciji na vsako malenkost. Kot bi življenje želelo pritiskati na naše gumbe. 

Leto 2020 razkriva, kdo v resnici smo. Pritiski so močni in zdi se, da so življenjsko pomembni – zelo se zdi, da gre za življenje ali smrt. V temu času ste imeli več kot dovolj priložnosti opazovati sebe v stiski, pod pritiskom, morda tudi sebe sredi dolgčasa in brezdelja. Več kot dovolj dražljajev smo prejeli za uvod. Ta teden bi se lahko krepko okrepili sprožilci okoli nas.

Opazujte in prepoznavajte, kaj vas boli, pojezi, osrečuje in kaj zdravi. To so pomembne informacije. Ko kupimo nov avto/mobitel/uro/aparat, odštejemo zanj veliko denarcev, se pozanimamo, kako je najbolje z njim ravnati, kajne? Kaj vi niste enako vredni kot predmet?

 VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj vas straši?
  • Česa se bojite?
  • Kaj vas osrečuje?
  • Kaj vas zdravi?

UGODEN ČAS ZA

  • Dopuščanje preobratov
  • Presek preteklosti
  • Premagovanje strahu

Število življenjske poti 1 

Dinamičen teden se vam obeta, zato si vsako jutro vzemite nekaj trenutkov le za sebe in svoj lasten notranji mir. Posvetite več časa užitku.

Število življenjske poti 2 

Postavite se za sebe, svoje zdravje in srečo, četudi niste življenjsko ogroženi. Vso pravico imate do izpolnitve svojega potenciala. 

Število življenjske poti 3 

Priznajte, da vas včasih malo odnese. Obetajo se izzivi, za katere je potrebno imeti noge na tleh, zato ne uhajajte v domišljijski svet.

Število življenjske poti 4 

Vsaka misel je energija, to vemo. Vsaka vaša misel je energija. Zdaj vas bo Vesolje še posebno hitro ubogalo, zato razmišljajte pozitivno. 

Število življenjske poti 5

Kadar smo preveč dinamični, hrepenimo po svobodi, da smo, kdor smo, in lahko ravno to izpustimo iz rok: sebe. Umirite se te dni. 

Število življenjske poti 6

Vaš novi jaz vas že nekaj časa čaka. Boste zakorakali na popolnoma novo, drugačno pot? Pred vami se je razprostrla, jo vidite? 

Število življenjske poti 7

Čeprav včasih varnost najbolj iščete v sebi ter v odmiku, pa niste sami. Dovolite nekomu, da ljubeče poskrbi za vas. Odločite breme.

Število življenjske poti 8 

Otrok ustvarja v vsakem trenutku. Bodite kot otrok – sredi ujme se zaigrajte z nečim (nekom) lepim. Vse je za nekaj dobro. Poiščite ga. 

Število življenjske poti 9

Strah bi lahko bil tako močan, da boste stežka prepoznali, da gre zanj. Ustavite se in racionalno razmislite, kdo in kaj ste. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: