Numeroskop: V prazničnih časih bodimo pozorni do vseh, ki se počutijo osamljene

Preberite numeroskop za teden od 12. do 18. decembra, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.

Numeroskop: V prazničnih časih bodimo pozorni do vseh, ki se počutijo osamljene (foto: shutterstock) shutterstock
12. 12. 2022

50. teden - dva tedna do konca leta

Kako bi se počutili, če bi vam povedali, da imate le še dva tedna življenja?

Pravzaprav se včasih resda obnašamo kar malo ošabno in delujemo, kot da imamo časa še na pretek. Zato se nam sem ter tja zgodi močan opomnik, včasih v obliki bolezni, včasih v obliki razhoda, včasih v obliki izgubi ljubljene osebe… 

Opazujmo, kje in na kak način nam je morda življenje spolzelo skozi prste – in seveda tudi kje in kako pa se morda preveč oklepamo nečesa, kar je uvenelo.

Teden pred nami nam bo pomagal presoditi, kaj sodi v našo preteklost in kaj v prihodnost. Odločajmo s pametjo in srcem, saj kadar smo poravnani v svoji energiji, nam sporočata isto. Kadar pa se nikakor ne moremo odločiti, bodimo strpni do sebe.

Obenem bodimo v prazničnih časih pozorni do vseh, ki se počutijo žalostne in osamljene. Pričakujemo lahko trenutke, ko bi se lahko počutili (mi ali drugi) nekako spregledani ali neslišani.

Mimogrede: energije tedna so strastno predrzne (namig).

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Česa se nikakor ne zmorete rešiti?
  • Zakaj?
  • Kaj vam dobrega prinaša?
  • Kaj dobrega si ne dopustite?

UGODEN ČAS ZA:

  • Korenito spremembo
  • Potovanje
  • Nekaj strastno predrznega

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Srce bo glasnejše sporočalo svoje potrebe. Morda pa ste res sami za vse, ker sami tako usmerjate energijo. Ste pripravljeni delegirati?

Število življenjske poti 2

Razrile se vam bodo neke informacije ali pa boste nekaj na popolnoma drugačen način razumeli. Prisluhnite dejanjem, ne obljubam.

Število življenjske poti 3

Nov val energije prihaja, ki bi lahko sicer proti koncu tedna usahnil, zato ga čim bolj uporabite. Kje je potreben nov začetek?

Število življenjske poti 4

Preteklost ni prtljaga, zato jo spustite. Obenem se zavedajte, da niste odgovorni za vse slabe odločitve svojih prednikov. Ustvarite svojo pot.

Število življenjske poti 5

Bolj pogumni boste in predvsem bolj odločni. Lažje boste ohranjali fokus in vztrajali pri tistem, kar vam je pomembno, ali pričeli novo.

Število življenjske poti 6

Vzemite si čas za tiste, ki vas imajo radi in so do vas dobri. Namenite več časa tudi sebi in negi svojega notranjega miru. Umirjeno v pogovor.

Število življenjske poti 7

Ustvarjalni boste. Bodite navihani, bodite otroško navihani, praznično razpoloženi. Dopustite otroku v sebi uživati. Lepo naj vam bo.

Število življenjske poti 8

Polagate nove temelje, zato jih preudarno izberite. Število 50 je močno in vam pomaga preseči vse omejujoče energije, tudi sebe.

Število življenjske poti 9

Vihrav teden je pred vami! Morda raje ničesar ne obljubite. Sedaj je čas za dopuščanje druge možnosti, ne obujanja poti, ki ni obrodila sadov.

Preberite še: