Numeroskop: Vedno se lahko umirimo

Numeroskop od 6. do 12. 7. 2020. 

Numeroskop: Vedno se lahko umirimo (foto: Pexels) Pexels
6. 7. 2020

Lekcije 28. tedna: 

Ko smo umirjeni in povezani s seboj, zlahka začutimo, katera je najboljša pot ter kaj nam prinaša dobro. Sredi ujme in stiske pa temu ni tako, zato se mnogokrat zgodi, da so naše odločitve in izbire impulzivne in ne temeljijo na naših načelih, hrepenenjih in najvišjemu dobremu, temveč izhajajo iz reakcije strahu in najverjetneje tudi jeze. Tudi sredi najhujše nevihte se je možno umakniti in umiriti – to je ena izmed najpomembnejših lekcij življenja. 

Življenje je skupek naših odločitev in izbir. Ne moremo vedno izbirati med čim se odločamo, a končna izbira je vedno naša. In pravzaprav gre zgolj za izbiro ali bomo pozitivni oz. konstruktivni ali negativni oz. destruktivni. Sliši se klišejsko in za lase privlečeno, a izbiramo vedno le med ljubeznijo in zaupanjem ter ne-ljubeznijo in nezaupanjem.

Energija tedna bo v nas krepila naše odzive in reakcije, zato bi nam lahko (končno) zavrelo. Kadar predolgo odlašamo in ne izrazimo svojih čustev, kadar jih zanikamo ali se celo prepričujemo, da ni tako hudo slabo ali, da si nečesa ne želimo tako zelo, se slej kot prej zgodi, da je mera polna in potem... eksplodiramo. 

V tem času bi se tako lahko vse znotraj vas uprlo in vam tako sporočalo, da je nečesa resnično dovolj in, da ste prišli do svoje meje. Morda bo to služba, ko vam bo kar slabo, ko bo potrebno stopiti skozi vrata – morda odnos, ko ne boste zmogli več primerne komunikacije z določeno osebo – morda navada, zanimanje, način delovanja naše vaše okolice, sistema… 

Vi ste gospodar svojega življenja. Vzemite ga v svoje roke. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ste srečni in pomirjeni?
  • Za koga menite, da je srečen?
  • Menite, da imate prav?
  • Je pomembnejša tuja sreča kot vaša? 

 UGODEN ČAS ZA

  • Odločitev, ki temelji na pogumu
  • Napredek
  • Spremembo, katere se bojite

Število življenjske poti 1 

Obetajo se vam premiki na področju medsebojnih odnosov ter komunikacije. Opazili boste, da se odzivate drugače – na sebe.

Število življenjske poti 2

Izražajte svoja čustva. Ne bojte se negativnega odziva. Bojte se raje, da odziva s strani vas ni – saj, ko ste tiho, se vi sami ignorirate.

Število življenjske poti 3 

Premagati bo potrebno strah, nato pa bo vse lažje. Četudi se ne bi izteklo kot bi si želeli, boste vedeli pri čem ste. Pogumno poskusite.

Število življenjske poti 4

Ne otepajte se spremembe, za katero čutite, da je pred vrati. Sami se odločite, kako se je boste lotili, pa bo lažje. Zmorete prav vse.

Število življenjske poti 5

Čustva bodo prevladala vašim odločitvam in dejanjem. Posebej za vas velja, da ne bodite impulzivni. Ljubezen do sebe so včasih meje.

Število življenjske poti 6

Od vas se bo namesto čustvenosti pričakovala trezna razsodnost. Umirite strasti in prisluhnite sporočilu, ki vam ga prinašajo. 

Število življenjske poti 7

Bolj pogumni kot sicer se lotite izzivov pred seboj. Ne prelagajte več. Saj veste česa si želite, kajne? Točno po tem posezite zdaj! 

Število življenjske poti 8 

Prišli ste do konca neke poti. Vrh hriba podarja razgled, kaj pa boste vi sprejeli zdaj? Dobro ali slabo? Čas je za zdravljenje in sprejemanje.

Število življenjske poti 9

Pred vami se vije nova pot in čas je za novi jaz. Česa ste se naučili v zadnjih devetih tednih in devetih mesecih? Vedno smo mi zase odgovorni. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: