Numeroskop: Pred nami je navihan in ustvarjalen teden

Preberite numeroskop za teden od 16. do 21. januarja, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.  

 
Numeroskop: Pred nami je navihan in ustvarjalen teden (foto: shutterstock) shutterstock
16. 1. 2023

Izzivi 3. tedna

Tretji teden naj bi bil srečen, navihan in ustvarjalen. Obenem pa spodbuja našega notranjega otroka k izražanju. To lahko pomeni, da bomo malo bolj razposajeni, ali pa občutljivi.

Ravnajmo s seboj in drugimi kot s triletnikom, ki je preutrujen, ko bomo zaznali razdražljivost. Obenem pa načrtujemo nekaj zabavnega v tem tednu.

Energija, ki nas obdaja, spodbuja inovativnost, kreativnost in barvitost življenja. Kako lahko vpletete več barve v svoja zimska oblačila, v svoje sicer morda suhoparno in sivo delovno okolje, v svojo hrano, v svoj dom, v svoj vsakdan? Celoten teden bo ugoden za lepoto in olepševanje tako doma, kot sebe, kot svojih odnosov.

Število 3 namreč simbolizira tudi optimizem. Tako kot vsako število, pa nosi tudi izzive: naj ta barvitost ne postane črnogledost. Bodite načrtno usmerjeni v lepoto in dobro življenja.

Vzemite si malo več časa za igrive trenutke in sproščenost. Opazili bi lahko, da vam bo prijala družba mlajših ali bolj aktivnih pozitivno usmerjenih oseb.

Vse, prav vse v življenju lahko popestrimo s pozitivo! Posujte sebe in okolico s prahom radosti!

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kje pogrešate več radosti?
  • Kaj vam prinaša radost?
  • Znate še biti tako razposajeni kot otrok?

UGODEN ČAS ZA:

  • Razigranost in igrivost
  • Ustvarjanje
  • Več optimizma

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.    

Število življenjske poti 1

Kako lahko popestrite tiste najbolj suhoparne obveznosti in dejavnosti, katerih se načeloma skoraj raje izogibate? Naj bodo bolj zabavne!

Število življenjske poti 2

Malo bolj drzni bi lahko bili v teh dneh. Morda pa je napočil čas za malo bolj divjo pričesko ali nov stil oblačenja? Dober čas za enodneven izlet.

Število življenjske poti 3

Lepota vas obdaja, jo opazite? Pa opazite svoj lastni doprinos lepoti sveta okoli sebe? Bodite še posebno pozorni do svojih najbližjih te dni.

Število življenjske poti 4

Tudi v resnih temah lahko najdemo režico za humor. Malo bolj duhoviti bi lahko bili ta teden in seveda tudi bolj sproščeni. Uživajte, kar sami v sebi.

Število življenjske poti 5

Podjetneje v nove projekte in ideje. Lotite se jih z domišljijo triletnika, ki sploh še ne ve, da je karkoli nemogočega. Morda pa res ni, nemogoče.

Število življenjske poti 6

Zdelo se bo kot, da se vas je čarobnost nekega posebnega trenutka iz preteklosti znova dotaknila te dni. Uživajte, a vedite, da gre le za hip.

Število življenjske poti 7

Iskrilo se bo od novih idej in zamisli! Kar zapišite si jih, saj vsega ne bo šlo uresničiti v enem tednu. Naj vaša domišljija ima žur in maksimalno ustvarja.

Število življenjske poti 8

Od idej k načrtu! Zdaj je čas, da združite  oba koncepta. Verjamem, da boste polni zamisli, kar dopišite še glavne korake kako jih izpolniti. Hvaležni si boste.

Število življenjske poti 9

Negujte svojo notranjo mehko plat. Globoko v sebi ste kot medo, ki potrebuje nežnost. Te dni bi je lahko bili deležni nekoliko več kot sicer.

Preberite si še: