Numeroskop: Vsak ima svojo resnico

Numeroskop od 17. do 23. 8. 2020

Numeroskop: Vsak ima svojo resnico (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
17. 8. 2020

Lekcije 34. tedna: 

Človeški odnosi so kompleksni. Prinašajo lahko najlepše in najbolj grenke trenutke, ne razkrivajo kdo in kakšni so drugi, temveč kakšna oseba smo mi sami. Pazljivi bodite, da vam trenutki, ko se zdi, da se vam je zgodila krivica, ne prinesejo občutka, da je potrebno maščevanje.   

Vsak človek je unikat in seveda doživlja življenje na svoj lasten unikaten način. Zato pravimo, da ima vsak svojo resnico. Pomembno je, da vedno znova sami pri sebi preverimo v kaj verjamemo, kako razmišljamo, katere vrednote krepimo, česa si želimo – saj se spreminjamo tako mi kot časi, v katerih živimo – denimo, ločitev je bila še nedavno tega obsojana, zdaj ni nič nenavadnega.

Kaj je bilo v vašem življenju obsojano, ko ste bili otrok? Sedaj pa ni več, a vaš notranji dvogovor in odziv je še vedno usklajen z 'davnimi časi'? 

Domišljija je mati dobrih zamisli, drznih fantazij in tudi zavajujoče iluzije. V tem tednu bi se tako lahko razblinil milni mehurček želja, ali nečesa, v kar ste verjeli, da je dobro. Morda boste opazili, da sami potrebujete več znanja – to je naravnost fantastično! Kadarkoli si priznamo, da nečesa ne znamo in se odločimo to naučiti, smo premagali strah. 

Uporabite energijo tedna, da bi ločili seme od plevela. Enkrat za vselej. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ste tip človeka, kakršen si želite biti?
  • Imate okoli sebe kvaliteto ljudi, ki so jo želite? 

UGODEN ČAS ZA

  • Pregled zadolžitev in obvez
  • Učenje
  • Ustvarjanje 

Število življenjske poti 1 

Posvetite se poslovni plati vašega vsakdana. Opazujte kdaj niste produktivni in ste morda slabo organizirani. Ugoden čas za vas.

Število življenjske poti 2

Dogodivščine tedna vas učijo sprejemanja sebe. Potrudite se zajeti večjo sliko, celotno situacijo, z več različnih kotov. Nečesa še ne veste. 

Število življenjske poti 3 

Obdaja vaš sveža energija, ki vam želi podariti zagon za nekaj novega in drznega. Zato, pustite jezo in razdražljivost ob strani. Ustvarjajte sanje. 

Število življenjske poti 4

Obeta se vam popolnoma drugačen pogled ali pa zelo nenavadno doživetje v poznanem okolju. Ne ustrašite se, prinašajo vam učenje in pa svobodo.

Število življenjske poti 5

Domišljija bi vam lahko ponagajala, zato se učite brzdati svoja čustva, ki bi lahko bila dokaj divja te dni. Raje namenite to energijo nečemu produktivnemu.

Število življenjske poti 6

Realnost bo potrkala na vrata. Nekaj ni tako slabo ali pa tako sanjsko dobro kot se je zdelo. Okrepili boste zaupanje v sebe, zato ne odprite vrata strahu. 

Število življenjske poti 7

Ne upirajte se spremembi in nevsakdanjemu toku življenja. Ste zelo izoblikovana oseba, ki pa sedaj spoznava drugo plat zgodbe, in drugo plat sebe.

Število življenjske poti 8

Ljubezensko področje bo v ospredju vročih poletnih dni. Od vas se pričakuje, da snamete rožnata očalca, a vseeno znate najti pravljičnost.  

Število življenjske poti 9

Ko resnica udari, se lahko zgodi pravica. V temu  času bi lahko izvedeli marsikaj presenetljivega. Predvsem pa boste spoznali nekaj novega o sebi. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: