Numeroskop: Vsak ima tudi svojo sebično in nesočutno plat

Numeroskop za obdobje od 4. do 10. maja 2020. 

Numeroskop: Vsak ima tudi svojo sebično in nesočutno plat (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
4. 5. 2020

Lekcije 19. tedna: 

Število 19 je močno karmično število. Lansko leto je na kolektivni ravni pomagalo ozaveščati prisoten pohlep, ego bazirane občutke, sebičnost in vse tiste tendence, ki prav ničesar ne smatrajo za sveto. Vsak izmed nas ima tudi svojo temno plat, sebično in nesočutno. V kakšnih okoliščinah ji dovolite na plano?

Maj bo posebno zanimiv čas, v katerem bi lahko imeli občutek, da se preteklost ponavlja. Nismo nemočni v svoji življenjski zgodbi, zato bodimo proaktivni. Vas določen potek dogodkov spominja na preteklost? Se takrat ni izteklo tako kot bi si želeli? Torej tokrat ravnajte drugače! Pozanimajte se, delajte na sebi in raziskujte drugačne možnosti. 

Mnogokrat je pred nami več poti, kot se na prvi pogled zdi. Vedno, absolutno vedno, damo lahko več od sebe. Zdaj je čas, ko bomo ozaveščali tiste situacije, v katerih tega nismo storili. Seveda imate vedno izbiro: se boste skrivali za izgovorom zakaj nečesa niste mogli, ali boste iz preteklih izkušenj izluščili nauk, lekcijo, popotnico?

Pred nami je teden, ki bo kazal gršo plat ega, pohlepa in sebičnosti. Verjetno bomo razočarani nad svetom, nad ljubimi, nad seboj. Naj to ne bo razlog za obup, temveč naj bo spodbuda za delo na sebi. Nihče izmed nas še ne zna vsega, zakaj bi pa vi morali?

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Izpostavite vaš najbolj običajen izgovor
  • Pred čim bežite
  • Česa si ne priznate

UGODEN ČAS ZA

  • Postavljanje meje nesramnežem
  • Opuščanje omahovanja
  • Več odločnosti

Število življenjske poti 1 

V kolikšni meri ste prilagodljivi v odnosih? Morda ste le prehitri za okolico, ki vaš zagon doživlja kot ukazovanje. Malo prepustite vajeti. 

Število življenjske poti 2

Izrazite kaj občutite ter zakaj je temu tako in obenem predlagajte spremembe. Zgolj pritoževanje ne bo pomagalo k rešitvi ali spremembi. 

Število življenjske poti 3

Postavite nove temelje v odnosu do sebe. Ste umetniška dušica in kot taki malo podobni vetru. Z vami zato ni vedno najbolj lahko, veste? 

Število življenjske poti 4

Spremembe so tu, čeprav vam morda ne bodo najbolj všeč. Ne tarnajte, raje bodite na čelu novega vala. Kako bi lahko v tem uživali?

Število življenjske poti 5

Odnosi z najbližjimi bodo v ospredju, seveda pa bo na glavnem odru odnos, ki ga gojite do sebe. Morda pa je čas, da sebi postavite mejo?

Število življenjske poti 6

Nekoliko bolj racionalno in umirjeno boste doživljali misli prejšnjega tedna. Ni bistvo, ali imate prav, ampak kaj ta 'prav' za vas konkretno pomeni?

Število življenjske poti 7

Vaše ideje bodo kazale rezultate! Zdaj ni čas, da bi počivali. Bodite pozorni na ego, svoj in tuj, saj bi lahko imel žur. Zaupajte, da boste uspeli.

Število življenjske poti 8

Čas je za prejemanje in zdravljenje, zato umirjeno v ta čas. Sprejmite pohvalo, potrditev in pa tudi usmeritev, kako bolje ravnati. 

Število življenjske poti 9

Ste samostojni? V kolikšni meri reagirate in v kolikšni se odločate sami? Zdaj je čas, da svoje življenje vzamete v svoje roke! 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: