Numeroskop: 2022 postavlja v ospredje odnose in način komuniciranja

Kaj vam napovedujejo številke za teden od 10. do 16. januarja?

Numeroskop: 2022 postavlja v ospredje odnose in način komuniciranja (foto: shutterstock) shutterstock
10. 1. 2022

Lekcije 2. tedna: 

Obilica števila 2 v letošnjem letu (letnici 2022) postavlja v ospredje odnose in način komuniciranja. Izbirajmo dobro zase. Pritegnimo dobre ljudi v svoje življenje. Kako?

Tako, da smo mi sami dober človek.

Vsak odnos je darilo. Lahko nam prinese lekcijo, lahko nam prinese prelepe občutke. Zagotovila prav nikoli nimamo, da bo vedno vse lepo – zagotovo ne bo vedno vse le lepo. V vsakem odnosu so tudi trenutki, ko smo si v oporo ali pa jo prejemamo. Življenje ni potica, pravijo. Prinaša lepe in manj lepe dneve. Takrat lahko prepoznamo, kdo je v resnici naš prijatelj in kdo je ali ni čustveno zrel, zanesljiv in do nas in sebe odgovoren.

Vsak odnos je izbira dveh oseb. Ne pozabimo, da imamo polovični lastniški delež v vsakem odnosu, ki ga tvorimo – čeprav je običajno lažje trditi, da je druga oseba problematična.

Letošnje leto prinaša izzive zdrave ljubezni do sebe in postavljanja mej. Dogodki tega tedna nam bodo pomagali storiti prvi korak: razbrati kateri odnosi so razpokani, kateri so že zdavnaj umrli, v katerih odnosih nas v resnici ni več, katere odnose pa negujemo in ljubimo.

Odnosi, ki jih gojite z drugimi predvsem odsevajo odnos, ki ga imate do sebe.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kakšne osebe vas obdajajo?
  • Kakšne osebe so vaši najboljši prijatelji?
  • S kakimi osebami imate dejansko največ vsakodnevnega stika?

UGODEN ČAS ZA:

  • Povezovanje
  • Utrjevanje prijateljstev
  • Nov poslovni koncept 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Naj vam je domišljija ne zagode. Je res tako hudo dobro ali slabo kot se zdi v trenutku afekta? Ne odločajte se impulzivno.

Število življenjske poti 2

Spregovorite. Izrazite sebe in svoje potrebe. Seveda najprej sebi. Iskreno naštejte kaj potrebujete, kaj pogrešate in česa je preveč.

Število življenjske poti 3

Čas je za spremembo. Vpletite več spontanosti in igrivosti v svoje izražanje. Družite se z osebami, ki podpirajo vašo unikatno delovanje.

Število življenjske poti 4

Ljubezen do sebe ni slaba, ni sebična in ni krivična. Ne bojte se, da ste slaba oseba, ker si želite dobro (ali drugačno) za sebe.

Število življenjske poti 5

Iskanje resnice se morda zdi tako suhoparno, kajne? Ampak tudi resnica se spreminja. Kaj vse smo verjeli še 10 let nazaj… raziskujte sebe!

Število življenjske poti 6

Odločno se postavite za sebe in morda celo sprejmite 'ne', ki ga do sedaj niste zmogli. Vsak NE odpira vrata nekemu novemu DA. Pogumno.

Število življenjske poti 7

Možna je ponovna priložnost na področju odnosov. Kako ste lahko do sebe bolj sočutni in posledično do okolice? Potrebno bo razumevanje.

Število življenjske poti 8

Pred vami se odvijajo nove poti in smeri. Odločajte se tako, da bo za vas in druge dobro. Možna so nova prijateljstva in povezave.

Število življenjske poti 9

Kakšna sporočila vam nosi okolica, preteklost in vaš notranji občutek,. Možna je močna preobrazba in sprememba na področju odnosov, tudi do sebe.

Numeroskop je z Ljubeznijo za vas napisala numerologinja: LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com

Preberite še: